‘Mask Singer’ deixa sense paraules als espectadors en descobrir la primera identitat

La Toya Jackson, la germana més coneguda de Michael Jackson s'amagava després de la Menina i el públic va decidir que fora ella la primera a revelar la seua identitat
La Toya Jackson a Mask Singer | Antena 3

'Mask Singer: adivina quien canta' ha estrenat la seua segona temporada este dilluns. El format revelació d'Antena 3, presentat per Arturo Valls, compta enguany amb Javier Calvo, Javier Ambrossi, José Mota i Paz Vega com l'equip d'investigadors que intentaran endevinar als famosos que es troben davall de les 15 màscares.

La Toya Jackson, germana del cèlebre Michael Jackson, va ser la primera famosa descoberta. La també cantant va desesperar als investigadors que no sabien qui es trobava després de la coqueta màscara i es van quedar de pedra en descobrir-ho. «Adore estar a Espanya», va afirmar l'artista comentant que li entusiasma el programa i per a ella ha sigut un plaer poder participar en l'edició espanyola.

«Estem davant la primera màscara que no parla espanyol», advertia Arturo Valls emocionat en conéixer la identitat de la Menina. Natalie Portman, Jane Fonda, Sharon Stone o Salma Hayek van ser alguns dels noms que va remenar el jurat abans de descobrir la veritat. «He gaudit molt portant este vestit tan gran i este cap amb eixos ulls i eixa roba», sostenia l'artista internacional que també es va queixar de la calor que donava la disfressa amb el qual, a vegades, «no podia ni respirar», manifestava.

Per a confondre a públic i jurat, La Toya va comentar que havia alterat la seua veu i també els seus moviments.

La Toya Jackson a Mask Singer | Antena 3

«Volia ser com una Menina de Velázquez, moure'm com ho farien elles», argumentava. I clar, el nom del seu germà també va eixir a relluir. «A Michael segur que li hauria encantat participar en un xou així, encara que segur que li haurien reconegut perquè la seua veu era especial i l'hauria delatat, i també els seus característics moviments», declarava.


La Toya Jackson ha sigut la primera, però encara queden molts interrogants en esta nova edició del concurs musical. Ja sonen noms com els d'Enrique Iglesias o Pau Gasol que podrien amagar-se després de la màscara de Cocodril. El dolç Ángel pot estar acollint a Victoria Abril o Ángela Molina, segons les interpretacions que Los Javis, Paz Vega i José Mota donen a les seues pistes. De Cáctus es va dir que igual ocultava a Paloma San Basilio o Cristina Cifuentes, mentre després d'escoltar les frases i la cançó d'Eriçó van sonar personatges com Auronplay o Millán Salcedo, entre altres.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Nega que li donara una pallissa a la seua mare, segons Belén Estebán" "La frase de Mila Ximénez sobre Rocío Carrasco que la perseguirà fins al final"