Mediaset cancel·la un dels seus reality estrela per un nou format internacional

El grup mediàtic de Telecinco i Quatre ha decidit fa un gir de 180 graus i posposar el que semblava un dels grans retorns de la TV


Fa a penes un mes, Telecinco donava pistes a través de les xarxes socials, donant a entendre que anava a tornar "GH Vip", després de dos anys de repòs. Diversos mitjans es feien ressò de la notícia, es deia que el format estava en producció i fins i tot el compte oficial del concurs llançava un missatge en Twitter que deia: "La casa está viva", amb la famosa sintonia de fons. No obstant això, les últimes notícies apunten al fet que Mediaset ha canviat d'opinió.

Durant este últim mes s'ha especulat molt sobre els qui podrien ser els nous inquilins de la casa de Guadalix. Un dels noms que ha ressonat amb força ha sigut el de Julia Janeiro, la filla de Jesulín d'Ubrique i María José Campanario ja és major d'edat i triomfa en les seues xarxes socials. Carmen Borrego, és un altre dels noms de la llista. La filla de María Teresa Campos va tornar als platons de Telecinco fa uns dies en una entrevista amb Jorge Javier, i no seria d'estranyar que acceptara la proposta.


Altres noms de rostres que han eixit recentment de la cadena, com Isaac Torres, de 'La Isla de las tentaciones' i que va estar prop de posar rumb a Hondures per a participar en 'Supervivientes' o Julen de 'MyHyV', que ha participat en el piset de 'Solos' i està començant un romanç amb Sandra Pica; també sonen amb força.

Sembla que totes estes especulacions es quedaran en això, en simples apostes, ja que Mediaset ha decidit posposar la volta de 'Gran Hermano VIP' i en el seu lloc apostarà per 'Secret Story'. Com anunciaven en un comunicat, ha iniciat la producció d'un nou reality "on els secrets marquen el ritme de la convivència". El programa compta amb onze edicions ininterrompudes a França i 7 a Portugal, a més de tindre adaptacions al Canadà i Holanda.


A més, des de Mediaset han revelat que "per primera vegada en la seua història, es desenvoluparà en versió Celebrity. D'esta manera, els famosos participants hauran de mantindre el seu secret fora de perill, mentre intenten descobrir el dels seus companys".

Els espectadors jugaran un paper molt important, ja que "es convertiran en autèntics investigadors i seran testimonis de les estratègies dels concursants. A més, l'audiència serà testimoni de la seua convivència 24 hores i decidirà l'esdevenir del concurs".

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Belén Esteban i Kiko Hernández reben en directe l'herència que els ha deixat Mila" "El missatge d'Anabel Pantoja a una excol·laboradora: Em fa pena"