Mega bronca en 'Sálvame': Kiko Jiménez contra Sergi Ferré

En unes vacances a Eivissa, Sergi va advertir a Sofía Suescun dels "mals hàbits de consum" de Kiko Jiménez
Kiko Jiménez contra Sergi Ferré | Telecinco/Mediaset

Telecinco estava emetent com totes les vesprades ‘Sálvame' i de sobte per un comentari de Belén Esteban, va esclatar una bomba i una mega bronca entre Kiko Jiménez i Sergi Ferré per Sofia Suescun.

Tots els fans de Sofia saben que, abans que ella començara esta relació, era molt amiga de Sergi Ferré, fins al punt que s'anaven de vacances junts o que "dormien en el mateix llit", com ha confessat hui el reporter.


No obstant això, en un moment donat, Sergi va rebre una telefonada de la mare de Sofia, Maite Galdeano, en la qual li deia que li havien arribat rumors que Kiko tenia "una doble vida" i li demanava que es posara a investigar-ho. El reporter així ho va fer, però també va cridar a Sofia per a advertir-li del que estava investigant.


Kiko desmenteix els seus "hàbits nocturns a Eivissa"

 

A Sofia li va sentar molt mal el que el seu amic li estava comptant perquè assegurava que no era cert, i Kiko també negava eixes informacions que es podien estar dient sobre ell. En este moment, els tres van tindre un important enuig, però no tan greu com perquè no es pogueren anar de vacances a Eivissa uns mesos més tard, com havien pactat.
Antecedents

Al setembre de l'any 2020, com hi havia encara moltes restriccions per la pandèmia pel coronavirus, tant Kiko, com Sergi i Sofia es van anar uns dies a la casa de l'exparella de Sergi a Eivissa. Allí, Sergi es ficava al llit prompte, però després li comptaven els "mals hàbits de consum" que tenia Kiko dins de la casa i també li ho va explicar a Sofia, que "no s'adonava", perquè "obrira els ulls".


Kiko Jiménez explica per què va gravar a Maite Galdeano

Els seus comentaris van provocar l'enuig de la parella, que va marxar de l'illa i, des de llavors, Sergi i Sofia no han tornat a reprendre la seua amistat. A més de parlar d'esta nit dels fets, Sergi també ha acusat Kiko d'haver "gravat" a la seua sogra, després de provocar-la perquè entrara en colera, però Kiko ha explicat per què: "Sofia i jo l'hem gravada quan s'enfada, perquè veja com es posa".

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"'No consent que viva': l'esquinçador àudio de Rocío Carrasco" "El nou negoci de Belén Esteban que et deixarà sense paraules"