El missatge menys oportú que ha rebut Mila Ximénez

La presentadora de 'Socialité' va generar confusió en les xarxes socials després de publicar un enigmàtic missatge dirigit a Mila Ximénez
Mila Ximénez ha rebut el suport de la seua companya María Patiño | LND

Este dijous María Patiño va rebre moltes crítiques en Twitter després de compartir un controvertit missatge dirigit a la seua amiga Mila Ximénez. «En la meua vida estaràs sempre @milaximenez», va escriure, provocant preocupació sobre l'estat de salut de la seua companya, que patix càncer de pulmó.

Unes paraules massa ambigües

Les paraules de la presentadora de 'Socialité' van generar una pluja de reaccions per part dels seus seguidors a causa de la seua ambigüitat. I és que molts internautes van pensar que alguna cosa greu havia passat. D'esta forma li ho van manifestar a Patiño a través d'alguns missatges que va estar rebent.

«Quina falta de tacte tens, filla, de veritat», «Però per favor, com se li ocorre dir una cosa tan críptica tenint en compte pel que està passant», o «estes paraules no són les adequades, pareixia que ja l'estagueres despedint. En comptes de donar ànim, la mates» van ser algunes crítiques que va rebre María Patiño per part dels usuaris de Twitter. Minuts després, la col·laboradora de 'Sálvame' va compartir una fotografia en Instagram en la què apareixia posant al costat de Mila Ximénez, Belén Esteban, Chelo García Cortés i altres companyes del programa de Telecinco.

«Tornarem. Somiem per tindre esperança, però si deixes de somiar és a dir adéu al destí», va escriure Patiño. Unes paraules que en cap moment nomenen a Ximénez però que cobren tot el sentit a causa de la batalla que té l'exdona del tennista Manolo Santana contra el càncer.

María Patiño ha estat criticada en xarxes socials pel seu enigmàtic missatge cap a Mila Ximénez | LND

La reacció de Maria Patiño en conéixer a la malaltia de la seua amiga Mila

El dia que Mila Ximénez va anunciar que patix una malaltia, María Patiño va entrar en directe al programa vespertí de Mediaset amb la cara plena de llàgrimes. La periodista gallega va voler donar un missatge d'ànim a Mila. «Intuïa que passava alguna cosa i no vaig tindre el coratge d'afrontar-ho amb tu», començava dient trencada de dolor.

Però Patiño també va enviar un missatge d'optimisme i fortalesa. «Això és un xicotet obstacle, però ho tinc claríssim: després d'això hi haurà alguna cosa positiva. Jo ho sé, però no ho puc demostrar. Prompte estaré amb tu per a donar-te un abraç. Eixirem d'açò lluitant».

No obstant això, María Patiño sentia que no havia fet les coses bé. «Intuïa que passava alguna cosa», reconeixia. «No he estat a l'altura de les circumstàncies perquè en el moment que li diguera: Mila, què et passa ...? Sentia por que passara alguna cosa».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Sofia Suescun dona tots els detalls del seu robatori: Confessa els diners que ha perdut" "Jorge Javier se queda mudo: Toñi Moreno le cuenta su secreto más íntimo"