Nova víctima de Rocío Flores: Un altre col·laborador de 'Supervivientes' desapareix

Cada vegada són més les proves que demostren el gran poder que té Rocío Flores a Telecinco

Mentre la docu-sèrie 'Rocío: Contar la verdad para seguir viva' segueix triomfant a Telecinco gràcies al relat de Rocío Carrasco, sembla que alhora la presència de la seua filla a la cadena és cada vegada més forta, i els seus passos deixen empremta per tots els platós de la cadena.

Si bé és cert que Mediaset es va assegurar molt de poder comptar amb Carrasco perquè la docu-sèrie fos un èxit, ara també es demostra que van treballar fort per assegurar-se que tindrien també la versió d'una de les antagonistes, en aquesta ocasió representada per la seva pròpia filla.

Amb l'acomiadament d'Antonio David Flores de Telecinco, la cadena va decidir que seria una bona jugada poder tenir a la jove, sabent que esta seguiria defensant la versió del seu pare i alhora seria la detractora número u de la seua mare, encara que intente en cada una de les seues aparicions fer-nos creure que li encantaria viure un acostament amb la seua progenitora.

Els diferents programes han apostat per diversos col·laboradors que no l'hi posen fàcil a la jove i la qüestionen tant com poden, però la veritat és que això no sempre és possible i amb algunes productores i els seus programes, sembla que Flores posa les seues normes i es va desfent dels seus enemics públics.

Això s'ha fet més que visible en els platós dels debats de 'Supervivientes', on ella va cada setmana com a col·laboradora i no com a defensora d'Olga Moreno, ja que de ser així no cobraria. És curiós que tots aquells col·laboradors del 'reality' que l'han qüestionat han anat desapareixent i no han tornat a treballar en el programa, deixant-li pas a ella perquè pogués lluir-se amb el seu discurs únic i inqüestionable. Ja no queda res d'aquella noia jove que trepitjava els platós amb certa innocència i que només pretenia defensar la seua família, ara ella posa les normes i tria els seus rivals, un privilegi reservat per a molt poques persones.

Aprofitant que Telecinco necessita a Rocío Flores per seguir tirant llenya al foc, esta s'aprofita d'esta necessitat i ha anat apartant presumptament a rivals molt forts com Sofia Suescun o Belén Rodríguez, que han anat sortint dels programes perquè no acabassen sent una molèstia per la presència de la filla d'Antonio David Flores.

Per la seua banda, el programa mai ha confirmat que es tractés d'un veto directe per part de la col·laboradora, però els espectadors ho veuen clar i intueixen que la jove té molta mà en este tipus de decisions. Els seguidors de 'Supervivientes' han trobat a faltar a un col·laborador habitual de 'Supervivientes: Tierra de nadie', concretament a Iván González, que la setmana passada va destapar a Rocío en la seua cara, dient-li que era molt ambigua i al·legant que anava als platós per parlar del 'reality' i que després acabés parlant del seu pare i de la mare.

Este atreviment per destapar la filla d'Antonio David sembla que li ha costat molt car i, a conseqüència d'això, no ha estat al seu lloc de treball, sent substituït per tertulians molt més laxos i gens incòmodes per a l'estrella de Telecinco.

També veta presentadors

Pel que sembla, Rocío no només s'atreveix amb col·laboradors. El mateix Jorge Javier Vázquez ha afirmat al plató de 'Sálvame' que la jove en certa manera el té vetat, cosa que ha pogut constatar veient com va a totes les gales de 'Supervivientes', excepte a les que presenta ell els dilluns i els dijous, preferint acudir quan presenten Carlos Sobera i Jordi González, que són molt menys incòmodes per a ella i que fins i tot li faciliten molt el camí.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Parla dels problemes del seu fill a canvi que no es publicaren unes fotografies comprom" "La mecànica d'Antonio David per a 'forrarse' a costa de Rocío Carrasco"