Es va quedar en el dia que li va donar la pallissa: seguisc sense entendre la “distància”

“No crec que les llàgrimes de Rocío Flores sobre la seua mare, Rocío Carrasco en ‘Supervivientes’ foren falses”, ha dit María Patiño


L'episodi número 12 del documental de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', en el qual la protagonista va pronunciar per primera vegada el nom d'Antonio David Flores, va ser el colofó d'un programa que ha suposat una abans i un després en la història de la televisió. La filla de Rocío Jurado va acabar dient que ja no té por i que és el moment de deixar de sobreviure, per a començar a viure i a gaudir de tota la vida que li queda al davant.

 

Rocío va respondre a la seua filla

 

En el desenllaç (si bé encara queda molt programa per davant), Rocío Carrasco va explicar perquè no va atendre les súpliques que la seua filla, entre llàgrimes, li feia des de l'illa de 'Supervivientes' l'any 2020, en plena pandèmia: perquè no se la creia. Perquè es preguntava per què el felicitava l'aniversari en la televisió, “quan no ho havia fet en 8 anys”: “Puc dir que algun any no em va felicitar ni sent a la meua casa”, va dir, amb total desconfiança.


“Rocío es va quedar en el dia en què la seua filla li va donar una pallissa”

 

Precisament, esta “distància” amb la qual Rocío Flores respon al plor de la seua filla –ella creu que Rocío va ser a l'illa amb un "guió aprés" i dictat pel seu pare “per a guanyar-se el favor de la gent”- la que María Patiño encara no acaba d'entendre.

“Crec que Rocío es va quedar en el dia de juliol en el qual la seua filla li va donar la pallissa en Valdelagua. Sent a l'illa aïllada en el pare i tot el que va a l'illa diu que valora el que no valorava, em costa treball entendre que aqueixes llàgrimes de Rocío Flores anaren falses”, ha dit la col·laboradora, que va creure en les paraules de la jove perquè estava "allunyada del seu pare". "Quan et vas a un reality tampoc et fan una lobotomia", li ha replicat Kiko Hernández.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Els fans de El Hormiguero omplin d'afalacs a Felipe González" "Rocío Carrasco revela els seus plans de futur: 'M'agradaria tornar a ser mare'"