L'havia parida jo, però no tenia res meu, el drama de Rocío Carrasco

Rocío Carrasco explica que, "Jo estava enterrada en vida" i "vaig arribar a sentir por per la meua vida"

En la docu sèrie, ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva', Rocío Carrasco parla de com va ser el procés judicial després de l'agressió de la seua filla Rocío Flores.


Rocío explica que abans de ser interrogada per la jutgessa, la defensa d'Antonio David Flores fa constar que demana unes mesures cautelars perquè Rocío Flores no puga tornar amb la seua mare. La filla de Rocío Jurado decideix adherir-se a eixes mesures. "Això s'ha utilitzat mediàticament per a dir que hi ha un fet truculent en la meua vida i que la meua filla no pot estar amb mi. Eixe és el motiu. Soc jo la que s'adhereix a eixes mesures i diu: ‘concedisca-les vosté perquè la xiqueta a la meua casa no pot tornar", explica.

Rocío Carrasco no volia que la seua filla tornara a casa Carrasco no volia que la seua filla tornara a casa perquè sentia "pànic". "Era algú a qui no coneixia. Era algú a qui havia parit, però no tenia un àpex meu en el seu cos. Jo no soc així, jo hauria sigut incapaç de fer això amb la meua mare, ni amb ningú, molt menys amb la meua mare. A eixa xiqueta l'he parida jo, però no té res meu, res. Molt al meu pesar, però no té res meu. Vaig arribar a tindre por per la meua vida", confessa entre llàgrimes.

"Viu en el terror d'algú que no sap que li ofereix l'endemà. El pitjor que hi ha en el món és la incertesa de no saber què et trobaràs. Jo estava enterrada en vida. Quan dic terror, és terror amb totes les lletres. Damunt has d'eixir públicament amb bona cara i dir que tot va bé. És terrorífic", exposa trencat de dolor.

Rocío Carrasco no volia declarar contra la seua filla Encara que Rocío Carrasco no volia declarar contra la seua filla, va haver de fer-ho, ja que s'enfrontava a pena de presó. "Per a mi s'havia demanat pena de presó. Vaig haver de narrar el que havia succeït per a respondre a les preguntes de la senyoria i de la fiscal. Quan vaig acabar la meua declaració és la fiscal la que li diu a la jutgessa que d'ofici, investigue a la xiqueta per un possible delicte de maltractaments d'ella contra mi. Jo no volia per res del món que això succeïra. Jo no volia que la meua filla haguera de passar per eixa situació, però no quedava més remei. Ací era o comptes la veritat, o t'enfrontes a un judici per maltractament habitual que comporta pena de presó".

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Va ser amb un ganivet, l'altre atac de Rocío Flores a la seua mare" "No sap el que se li aveïna l'amenaça d'Antonio David a Rocío Carrasco"