El programa ‘La Resistència’ es ‘burla’ de Castelló

Ponce i Broncano han rigut del municipi per l'aeroport de CastellóEl programa de Movistar + La Resistència, que presenta David Broncano, va dirigir les seues burles a la província de Castelló.


Durant el transcurs de l'espai humorístic, es fa un repàs en to satíric d'allò més conegut de cadascuna de les províncies espanyoles. Este dimecres li va tocar a Castelló i l'humorista presentador de la secció, Jorge Ponce, no es va quedar curt amb la més xicoteta de les províncies valencianes.


Això sí, els teleespectadors castellonencs van esmentar a Ponce que no va ser del tot dur amb la província en comentaris a través de les xarxes socials.


"Està situada en l'enclavament del Mediterrani que és igual", va començar la seua intervenció l'humorista. "No és ni Costa Brava ni té la festa de València", va afegir. Ponce insistia en la idea que Castelló és un territori, en general poc atraient per al turisme: "Tenint costa, per què sembla d'interior? Estàs en un quiosquet i sents que estàs en una estació de servei".

Entre les frases més destacades que va deixar el malagueny sobre Castelló destaca la que va esmentar sobre l'aeroport: “És més conegut que la província en si”.


Ponce també va aprofitar per a esmentar que Castelló “està al Mediterrani que és igual, té mar, però com no és ni la Costa Brava ni la Costa Blanca ni València, sembla un territori d'interior”. Cal destacar que ho és, ja que figura com a segona província més muntanyenca del país.

Una altra de les ‘faltades’ de Ponce als castellonencs, “encara que té molt sol, la gent està bruna, però tenen mirada de descampat. Estàs en un quiosquet i sents que estàs en una estació de servei”.


"La veritat és que el gir és preciós", afig el conductor del programa, David Broncano.
"Em camuflaré per si em vaig cap allà este estiu", va dir a manera de comiat Ponce.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Arrenca 'La isla de las tentaciones 4': possibles concursants i data destrena" "L'advocat d'Antonio David Flores envia un missatge a Rocío Carrasco"