La reialesa arriba a 'Mask Singer' disfressada de 'Dragona'

El programa desemmascara a la Dragona i al Pingüí, sorprenen els espectadors
Mask Singer | Atresmedia

La setena gala de ‘Mask Singer: adivina quién canta’ ha sigut un carrusel d'emocions en el qual, per fi, hem pogut veure juntes a totes les màscares que queden per descobrir la seua identitat.

A més, s'hi ha rebut la visita de la primera màscara convidada, el Pingüí, que s'ha deixat la pell i ha conquistat a tots amb el seu bon rotllo. Quina sorpresa tindre a Pepe Reina en el programa!

Així ha sigut la gran nit de ‘Mask Singer’ en la qual Dragona, ara coneguda com a María Zurita, va revelar la seua identitat.


L'adorable i acolorida Monstruita de ‘Mask Singer’ ha sigut la primera a donar les seues pistes en esta setena gala. La màscara ha confessat que es 'santigua' tres vegades i que és tota una necessitat per a ella.

Una vegada sobre l'escenari, la màscara es va traure el seu costat més sensual amb el tema de Becky G. La 'Monstruita' ha tret tota la seua arpa amb 'Sense pijama' i ha fet ballar als investigadors. Que gran nivell! A més, després de veure la seua agenda, va aconseguir espantar a Javier Ambrossi, té el seu contacte!


L'Eriçó ha sigut la segona de les màscares a mostrar les seues pistes, hauran caçat els investigadors alguna dada clau per a revelar la seua identitat? Diu ser molt popular en les xarxes!

El samurai més especial s'ha deslligat sobre l'escenari de ‘Mask Singer’ al ritme de 'Wake m'up' del recordat Avicii. Ha sabut com convertir el plató en una autèntica festa! A més, hem pogut saber que la màscara té el contacte de Ricky Martin, de què es coneixeran?


Per a completar este primer trio, l'Ou ha trepitjat fort l'escenari després de deixar el seu tercer vídeo de pistes. La màscara, que diu tindre una mica de caràcter, ha sabut com traure el seu costat més tendre i adorable en el programa per a ficar-se a tots en la butxaca amb 'Nunca Volverá'. 

Este conegut tema de ‘El sueño de Morfeo’ ha sonat en ‘Mask Singer’ i ningú s'ha pogut resistir a seguir-li el ritme al simpàtic Ou. Què ritmazo té! A més, l'Ou té el telèfon de Carmen Lomana, seran grans amigues?

Pepe Reina Pingüí | Atresmedia


Després d'estes tres primeres màscares, era el moment de conéixer al PingüíPepe Reina es trobava darrere d'esta espectacular màscara convidada que s'ha ficat a tots en la butxaca amb la seua manera de cantar. La màscara s'ha deixat portar al ritme de, 'Hola mi amor' i ha enlluernat als investigadors per la seua gran veu i els seus moviments. Així ha sigut com Pepe Reina s'ha llevat la màscara davant de tots!

María Zurita Drac | AtresmediaLa Dragona, ara coneguda com a María Zurita, va trepitjar l'escenari amb força després d'un vídeo de pistes en el qual cada detall ha sigut important per a revelar la seua identitat. En la seua última actuació en el programa, la màscara s'ha entregat al màxim amb 'Tu foto del DNI'. Quina manera de desmelenar-se per a posar el fermall d'or al seu pas pel programa!


"Mai se m'hauria ocorregut fer una cosa semblant... Però anava passant, anava passant i jo pensava: 'si a mi em van tirar del cor de xicoteta'. I ell dient que era Rozalén", va reflexionar divertida la prima del Rei i filla de la infanta Margarita mirant per a José Mota, que era el que havia deixat caure el nom de la cantant.

"Demane perdó a tots els artistes que he interpretat", va afegir 'Dragona' una vegada desemmascarada. Però la veritat és que no va cantar malament.


Va contar que va ser difícil mantindre el secret, sobretot a casa, quan ella deia que anava a reunió i la veien eixir en xandall.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Els seguidors de 'La que se avecina' posen el crit en el cel per una decisió" "Mediaset cancel·la un dels seus reality estrela per un nou format internacional"