Rocío Carrasco anuncia el gir final: «Ho vull explicar tot en directe i en el plató»

La filla de Rocío Jurado ha entrat en directe per telèfon per a comptar la important decisió que acaba de prendre

La docu sèrie 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva' va arribar anit a la meitat de la seua emissió però això no seria notícia si no fora per la gran bomba que va soltar Rocío Carrasco. La protagonista de la sèrie documental ha sorprés a tothom, entrant per telèfon i amb la intenció de llançar dos importants missatges a Carlota Corredera i també als espectadors del programa.

Primerament, ha subscrit les paraules del missatge que va manar la setmana passada en la qual s'assegurava que es trobava bé i que estava intentant assimilar la repercussió mediàtica de tot el que s'està veient en televisió.


Anit va fer un pas més i ha intervingut per telèfon per a donar les gràcies als espectadors, a Carlota Corredera i a tots els col·laboradors que han treballat en els últims programes especials en els quals es comenta l'actualitat de tot el que va narrant en el seu relat. No obstant això, el plat fort ha arribat quan Carrasco ha anunciat la important decisió que ha pres en les últimes hores i que dinamitarà per complet el panorama televisiu.


La filla de Rocío Jurado ha anunciat a la cadena la voluntat que es deixe d'emetre la docu sèrie perquè existisca un temps real per a assimilar tot el que està comptant. Recordem que en estos dotze lliuraments, està narrant tota la seua vida i per tant, són moltes dades i que s'han d'assimilar en tot just els cinquanta minuts que dura cada part de la docu sèrie. Este missatge s'ha entés al principi com un pas arrere per part de Rocío i que potser es veia desbordada per la situació.

Però res més lluny de la realitat. Rocío Carrasco vol parar la sèrie per a fer un pas més. Esta ha acceptat la invitació del programa i que ja es va posar sobre la taula en el debat de la setmana passada. Esta ha acceptat la petició dels responsables de la productora del programa i que la convidaven a participar en directe d'un programa especial i que s'emetrà dimecres que ve en horari de màxima audiència en Telecinco.

De moment es desconeix el format del programa i si serà solament una entrevista amb Carlota Corredera o si també intervindran alguns col·laboradors que se sumaren a les preguntes que tothom li vol fer a la protagonista d'esta docu sèrie. Això és sense lloc a dubte el gir final que vol fer la protagonista del programa i que de nou, la situarà en el focus més mediàtic.


Els motius que han portat a Rocío a asseure's


Segurament quan es va plantejar la docu sèrie, Carrasco no tenia pensat asseure's en un plató i ni molt menys, fer-lo en directe per a tota Espanya. Ara que ha vist que la gent li la cree i que té a tot el país del seu costat, potser li ha servit per a acceptar les pretensions de la cadena i que l'han convençuda perquè se sent en un plató i concedisca una entrevista en ple directe.

D'esta manera, Rocío callarà moltes boques. Perquè quan es va anunciar la docu sèrie, Antonio David la va acusar de no ser valenta i d'escudar-se en un programa gravat i que podia ser editat. Ara, este argument cau pels sòls i Rocío perd el temor a parlar sense tindre la possibilitat de controlar la situació. Veurem que col·laboradors tria Telecinco per a este especial i també serà interessant saber les condicions que posarà la filla de la Jurado per a eixir en directe parlant.


La parada de la sèrie solament serà per una setmana i d'ací a quinze dies tornarem a veure els episodis restants i que encara queda per emetre.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Marina, de 'La isla', té nova parella: una cara coneguda de Telecinco" "Dos concursants de 'Supervivientes' ja no poden més i pensen a abandonar"