Rocío Carrasco i Kiko Matamoros, pillats darrere de càmeres en ‘Sálvame’

El programa de Telecinco, 'Sálvame', ha publicat una conversa inèdita dels col·laboradors en una pausa publicitària
Rocío Carrasco i Kiko Matamoros | Telecinco/Mediaset

‘Sálvame’ ha tret a la llum este dijous una conversa inèdita de Rocío Carrasco, Kiko Matamoros i Belén Esteban durant una pausa publicitària.

Uns àudios captats pels micròfons oberts dels col·laboradors darrere de les càmeres que són testimoni del complicat moment que es va viure en plató amb la picabaralla dialèctica entre el nou fitxatge del programa de Telecinco i un dels pesos pesants, Matamoros.


Ix a la llum la conversa darrere de càmeres

 

Com diem, ‘Sálvame’ ha tret a la llum una conversa que es va produir durant la publicitat, un dur retrobament en el dia que Rocío s'incorporava com la defensora de l'audiència.


El col·laborador no entén que Rocío permeta que es parle de la seua filla, Rocío Flores, amb termes "pandillera" i es parlara de la "pallissa" per la qual va ser condemnada.

"Com no em farà mal, si me la va donar a mi?", es defensava Rocío explicant: "Una pera és una pera i una pallissa és una pallissa". Just en eixe moment va haver-hi una pausa publicitària però... Què va passar després?

'Sálvame' ens mostra les imatges en exclusiva.

 

Kiko: Que no l'estic culpabilitzant a ella de res.

Belén: Li has contestat molt bé ara. T'ha culpabilitzat d'això del xiquet.

Rocío: Que no porte al meu fill al metge, que me l'he deixat tirat en un col·legi i ara em responsabilitzaràs… Em diu Miguel Frigenti: ‘No t'acoquines’. I dic: ‘Si no m'acoquine’. Jo el que no vull és embolicar-la el primer dia.

Kiko: Lamente molt que no se m'haja entés. Jo no li he dit a ella que no parle de la seua filla. Bé és cert que el que sí que he dit públicament és que m'han sobrat detalls.

Rocío: Què faig? Si és que…

Kiko: Fluixege.

Rocío: Però que jo amb este no m'coquino.

Kiko: Però si no són 25 anys. Quan va succeir això tenia 15. Perquè ja està. Ara parla del que faça ara. Del que faça ara podràs dir el que t'isca de els…

Belén: El que no entenc és que Kiko Matamoros es pose així sabent que una de les seues filles, que m'ho va explicar Kiko, és íntima amiga de Rocío.

Kiko: Sí. Té dret a explicar-ho.

Rocío: No sé si m'he quedat curta o m'he quedat llarga. No sé.

Belén: Escolta'm. M'ha encantat, m'ha encantat.

Rocío: Tu pots ser amiga de qui vulgues. Tu pots ser amiga de qui vulgues i pots creure't el que vulgues.

Kiko: Clar, això és el que he dit.

Belén: Tampoc dones explicacions.

Rocío: Si és que no les vol. És que m'és igual. M'és igual. Tu pots ser amiga de qui vulgues.
Els col.laboradors comenten les declaracions

 Després d'escoltar les converses captades durant la publicitat, els col·laboradors del programa han analitzat en profunditat la importància d'estes declaracions inèdites.

“Rocío està molt encertada ací quan li diu que no parle dels menors, quan el primer que va parlar d'ells va ser Kiko Matamoros ací. Quan deia que no anava als hospitals i quan deia que no anava als col·legis…”, deia Kiko Hernández.


“Jo li ho vaig dir a Kiko ací. És que jo sé que Rocío Carrasco i una de les filles de Kiko Matamoros són intimes, intimes amigues d'ella. I jo entenc que Kiko pot considerar a Antonio David com el seu amic. I Kiko defensarà la seua amistat per damunt de tot. Ja sabem com és Kiko”, argumentava Belén Esteban.


María Patiño anava més enllà i posava el focus sobre Kiko Matamoros: “Hi ha una reflexió que va fer ahir Jorge és molt interessant, i això m'ho va dir a mi un dia una psicòloga: ‘la llibertat de Rocío Carrasco no concilia amb la lliberta de Rocío Flores’. I això cal assumir-ho. Això és veritat. La lliberta de poder contar la teua història no concilia que Rocío Flores isca d'alguna manera perjudicada".

I a més, afegia, Patiño: “Jo, està obsessió, i em va agradar Kiko quan va mantindre els seus arguments… Però esta obsessió de protecció per part de Kiko Matamoros per a Rocío Flores és una cosa que em crida l'atenció. Protegeix més a Rocío Flores que als seus propis fills. Em crida molt l'atenció”


 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Sandra Pica dona carpetada a la seua relació amb Tom" "Olga Moreno acusada de robar a una amiga: Ella mateixa ho ha confessat a l'illa"