Rocío Flores i el Maestro Joao enfrontats per Olga Moreno

Carlos Sobera ha hagut de parar a la filla d'Antonio David: "En este programa s'esperen opinions, a vegades poden ser bones i altres dolentes"

La celebració del 'Joc de la Sinceritat' diumenge passat, ha creat polèmica entre els concursants de 'Supervivientes', i, especialment, ha molestat a Olga Moreno, que creu que no és just que l'audiència haja preferit triar a Tom Brusse per damunt d'ella com la persona més sincera.

"Jo sempre he comptat les coses com les he viscudes", es justificava dolguda l'andalusa, que ja no amaga la seua creixent enemistat amb el francés.

A Espanya, este tema també ha causat bastant renou. "Estic cansada. No permetré l'assetjament i enderrocament a una bona concursant per tot el que està passant fora perquè no s'ho mereix", cridava alterada Rocío Flores, fillastra i suport incombustible de l'empresària malaguenya.


I, lluny de quedar-se ací, la jove influencer tirava encara més llenya al foc i reptava a la resta de participants a ser realment sincers en les seues intencions, "si són tan valentes que diguen que la seua estratègia és nominar-la pel documental sobre Rocío Carrasco".

Rocío Flores ha esclatat per complet en 'Supervivientes: Tierra de Nadie'. Defensant a Olga Moreno, hem vist a la filla de Rocío Carrasco i Antonio David Flores encarant com mai abans a un dels col·laboradors i defensors que estaven en el plató després d'haver criticat a la supervivent: Maestro Joao.

Però lluny d'acoquinar, el vident va llançar una bateria de 'zascas' que van posar encara més nerviosa a Rocío.

Tot va començar quan véiem un vídeo d'Olga Moreno parlant amb Gianmarco Onestini. Tots dos pensaven que no els estaven gravant, així que es van despatxar a gust. Olga va arribar a dir que prefereix a Lara Sajen "com a amiga en comptes d'enemiga". Un comentari que va suscitar moltes crítiques en el plató en haver-se referit així sobre la qual se suposa que és la seua amiga íntima en el reality.


"Ara hem vist una imatge molt recent d'Olga 'esberlant' amb Gianmarco. Li ha donat una 'punyaladeta' a Lara quan diu ser la seua amiga", va ser el que va assenyalar Maestro Joao quan Rocío Flores estava defensant que Olga no havia parlat malament de ningú.


"No ha 'esberlat' amb Gianmarco res. Estic fluixejant. La primera persona que volia en 'Supervivents' tindre d'amic en comptes d'enemic vaig ser jo dient que Avilés. I ho vaig dir amb dos ovaris davant de tothom en directe. Et queda clar?", va respondre Rocío enfadada. "D'acord, però eixa va ser la teua jugada. Això d'Olga s'ha vist clarament que quan pot esmola el ganivet", va insistir Joao.

Rocío va esclatar. "Tu estàs veient 'Supervivientes' o que coix*** estàs veient? Perquè estic una mica cansada...", estava dient quan Joao la va interrompre: "De què estàs cansada, filla meua? De portar eixa estrela que pesa tant? 'Estic cansada, cansada'... portes tota la nit asseguda, de què t'has cansat?".

El públic va reaccionar amb un gran aplaudiment al 'zasca' de l'exsupervivent.
"Estic igual que tu. Jo no t'he faltat el respecte en cap moment. I el que porta faltant-m'ho ací i en les xarxes socials eres tu... Regidor, ara no hi ha aplaudiment? De p*** mare", va reaccionar Rocío. "Regidor, aplaudiments per a ella", va respondre Joao.

Xarxes Socials 

El vident va defensar que ell en les seues xarxes socials opina el que li dona la gana. Mentrestant, véiem a Rocío mirar cap a la direcció del programa. "No permetré que em vacil·le. Com ho faça em pire", deia. Per a l'exsupervivent, "s'està jutjant a Olga per això de fora". Joao, a Rocío: "Jo a tu no t'he vist mai reconéixer res".


La tensió del moment va deixar emmudits a la resta de col·laboradors. Carlos Sobera va cridar a la calma, però poc després es reactivaria el desacord. Rocío va recordar un parany de Tom Brusse en un dels jocs. Joao, que defensa al francés en el plató, li va comprar l'argument... encara que amb un altre recadet.


"Clar que ho va fer malament. I ho va reconéixer. El problema és no reconéixer-lo. Jo a tu mai t'he sentit reconéixer", li va soltar. "He sigut la primera persona a dir quan Olga ho ha fet bé i quan Olga ho ha fet malament", va assegurar Rocío. "Estaria veient mitele PLUS eixe dia perquè me l'he perdut", va sentenciar ell.

Rocío Flores assenyala a Belén Ro: "S'està fent un assetjament i enderrocament conta Olga"

 

Rocío, que ja havia dit que li estava costant molt defensar a Olga Moreno perquè sentia que se li atacava, sembla que no ha fet cas del consell de Gloria Camila. La seua tia va revelar que havia parlat amb ella que determinats plantejaments en directe no la beneficiaven. Ella, per exemple, havia decidit no pronunciar-se més públicament sobre les declaracions d'Olga respecte a la família.


Però Rocío Flores diu no poder amb "la injustícia". "A mi si una persona em dona un argument coherent la respecte. El que no permetré és assetjament i enderrocament contra Olga per part de Joao i d'altres col·laboradors que l'estan tractant injustament en este programa.

"No l'estan jutjant com a concursant i això és el que em molesta, perquè no s'ho mereix. I a part com ell té la mala sang de fer el que fa a través de xarxes socials perquè jo ja arriba un moment en què estic fins als nassos", li va comptar a Carlos Sobera.


El presentador, que intentava posar pau, li va preguntar exactament a qui es referia. "Et sembla poc Belén Rodríguez?", va soltar Rocío. "Però no som ací amb Belén", li volia fer veure Sobera. "Et parle del programa en general. No permetré un assetjament derroque contra Olga. Ha quedat clar?", va insistir.

Sobera va animar llavors a Rocío a dir-li-ho quan Belén estiguera present. A més, el presentador va apostar per la pluralitat d'opinions: "Hem d'entendre que tot és que en un programa com este s'espera opinió. A vegades és agradable, unes altres no (...) Les opinions de Joao tampoc m'han sembla que siguen ofensives. Si ho foren, haguera sigut el primer a no permetre-ho", va manifestar.


Rocío s'ho va prendre molt malament. Amb escarafalls, la col·laboradora de televisió no compartia el que li havia dit Carlos Sobera. Menys quan este li va dir que no traguera a col·lació persones que no eren presents. "Este no és l'escenari adequat per a manifestar-lo", va dir Sobera. "On ho dic? Demà en 'El programa de Ana Rosa'?, contestava Rocío.

Per a rematar esta tensió, Joao soltava el seu últim 'zasca' i el plató queia de nou: "Ves-te a 'Supervivientes: Connexión Honduras' i li ho dius a la cara".

Les declaracions de Belén Ro que tant han molestat a Rocío Flores

 


Més tard, Rocío Flores feia un comentari que deixava entreveure què era el que tant li havia molestat de Belén Ro. El seu ve de llarg, però va ser la dràstica decisió de la col·laboradora sobre Olga Moreno el que va indignar a Rocío. O més aviat les paraules que li va dedicar.


"Em sembla absolutament cruel continuar utilitzant a uns fills que no són teus per a continuar fent mal a la seua mare", havia dit Belén.

Per part seua, Rocío està molt sensible. Precisament moments abans de la discussió amb Joao, s'esfondrava veient el 'Pont de les emocions' de Melyssa i Omar, on van parlar de la seua família. "El temps es va i no torna", va reflexionar.

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El tens enfrontament entre Rosa Benito i Marta López per Olga Moreno" "'Antonio David comença a dubtar de si mateix i els ha demanat perdó als seus fills'"