Màxima tensió entre Rocío Flores i Dakota Tárraga: No entraré en el seu rol

Tal vegada esta picabaralla ve derivada de les declaracions que recentment va fer Dakota Tárraga sobre Rocío Flores en 'Sábado Deluxe'
Rocío Flores i Dakota | Telecinco/Mediaset

Rocío Flores i Dakota Tárraga han deixat molt clar en el plató de 'Supervivientes: Tierra de nadie' que no es porten bé. Prova d'això és el que ha succeït quan en un moment Rocío Flores estava comentant un vídeo d'Olga Moreno i després Dakota recollia el testimoni.


Rocío Flores i Dakota Tárraga tornen a protagonitzar una enganxada, encara que esta vegada no ha anat a més perquè la filla de Rocío Carrasco s'ha negat a contestar a la col·laboradora.

La nova concursant de 'Solos' feia una valoració que no agradava res a la fillastra de la supervivent, així que responia a la seua opinió amb un comentari que va fer que Dakota saltara. "No contestaré perquè és entrar en el seu rol", havia expressat Rocío Flores.


"Quin rol?!", va brollar Dakota però Ro va guardar silenci. "Jo estic parlant amb tu perfectament", va assenyalar Dakota finalment.


Tot ocorria després de veure un vídeo en el qual Olga Moreno es barallava amb Tom Brusse a l'illa. Rocío Flores ha acusat el francés de "picar" a la dona del seu pare dient que és "massa fanfarró, massa prepotent i massa sobrat. Crec que hi ha coses que sobren bastant".


Dakota entrava en escena i donava la raó sobre estes paraules però dubtava de la companyonia de Valeria. En eixe moment, en to molt tibant, li etzibava a Rocío Flores: "Tu t'has vist el vídeo?!" La resposta de la defensora d'Olga Moreno deixava sense paraules a l'audiència.

Dakota va arremetre contra Rocío Flores

 

Tal vegada esta picabaralla ve derivada de les declaracions que recentment va fer Dakota Tárraga  sobre Rocío Flores en 'Sábado Deluxe'. Per a ella, no se li ha tractat igual en televisió que a la filla de Rocío Carrasco i Antonio David Flores.

"Em toca la moral, se m'ha tractat com una p*** fem. No pot ser respecte per a uns sí i per a uns altres no", es va queixar considerant que a Ro Flores li la tracta millor "per ser filla de".

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"'MasterChef' sorprén amb un nou gir, que no agrada als concursants" "'Em vull anar del programa!': l'enuig de Carlos Alba a 'Supervivientes'"