Rocío Flores evita en l'últim moment una trobada amb la seua mare

L'organització de la cadena està pendent perquè la possible trobada entre Rocío Carrasco i Rocío Flores no tinga lloc en cap concepte
Rocío Flores parlant de la seua Mare Rocío Carrasco | Telecinco/Mediaset
 

Va poder ser, però no va ser. El gran temor de Rocío Carrasco és creuar-se amb la seua filla, Rocío Flores, pels corredors de Mediaset, però a punt van estar a topar-se a les portes de l'edifici de la cadena.

Escassos minuts van transcórrer entre l'eixida de Rocío Carrasco del plató de ‘Sálvame’, el seu nou lloc de treball en qualitat de defensora de l'audiència amb la secció ‘Hable con ella’, amb l'entrada de Rocío Flores a les instal·lacions per a acudir al seu respectiu lloc en la gala de ‘Supervivientes’.

L'evitable va poder succeir i a punt van estar de creuar mirades, si no fora per la inestimable decisió d'última hora que va prendre el representant de la jove, Agustín Etienne, per a evitar que tal ‘fatalitat’ es produïra.


El representant de Rocío Flores, alertat que Rocío Carrasco estava a l'interior de les instal·lacions de Mediaset, va decidir en l'últim moment manar al conductor del cotxe en el qual viatjava al costat de la seua representada a una porta alternativa.

Si l'accés i eixida dels treballadors de la cadena se sol produir per la mateixa entrada, on es trobaven apostats nombrosos mitjans de comunicació per a informar dels passos de mare i filla, esta última va poder arribar al seu lloc de treball després d'entrar a l'edifici per una altra porta. Una que no utilitza quan acudeix a les seues habituals col·laboracions televisives, ja siguen per a comentar el succeït en ‘Supervivientes’ o per a ocupar el seu lloc en ‘El programa de Ana Rosa’.

Rocío Carrasco va deixar molt clar que tenia por de creuar-se pels corredors de Mediaset amb la seua filla, ja que això implicaria fer marxa enrere en el seu procés de recuperació.

De fet, fins i tot es mostra incapaç de veure qualsevol imatge seua i acatxa la mirada sempre que la jove apareix en pantalla.
"El visc amb molt de dolor. Això no ho he propiciat jo, no tinc la responsabilitat", lamentava. "Com no em farà mal?, no entens que no cap al que a mi no em faça mal?", li retreia a Kiko Matamoros.


"Jo no vull retrocedir en el meu procés i crec que he de seguir cap avant. Que les coses aporten i que no resten", assegurava.


Per part seua, la col·laboradora del programa d'Ana Rosa es mostrava molt categòric sobre el fitxatge de la seua mare per 'Sálvame'.


"La trobada no es produirà", assenyalava. "Jo no tornaré a passar per això, bastant malament ho continue passant", ha reconegut bastant emocionada.


"No em vull veure en la tessitura de contestar cada vegada. He respectat el que ha dit cada persona i, per favor, que se'm respecte a mi, que m'he mantingut al marge", ha suplicat. "Ara em vull centrar en mi, en la meua pau i no posaré en joc la meua salut per estes coses".


I la jove esclafia a plorar quan Alessandro Lequio ha donat la seua opinió sobre este tema. "Pense que si us creueu el que sorgirà és l'abraçada, sincerament és el millor per a tots".


"Mai ho he ocultat, mai m'he oposat ni res", responia sobre un possible acostament.


No obstant això, les circumstàncies a vegades poden jugar en contra dels propis desitjos i l'incident es va propiciar just el mateix dia en què Rociíto s'estrenava en 'Sálvame'.

L'imminent reencontre entre Rocío Carrasco i la seua filla

 

D'eixa forma, mare i filla van estar a punt de trobar-se a l'eixida de l'edifici. A penes van transcórrer escassos minuts entre que Carrasco abandonava el plató del seu nou lloc de treball, i l'arribada de Rocío Flores a les instal·lacions per a la gala de Supervivents.


Per sort, Agustín Etienne, representant de la filla d'Antonio David, va prendre una decisió d'última hora que va impedir que la desagradable torbada es produïra.


Etienne estava advertit que la dona de Fidel Albiac seguia dins de les instal·lacions de Mediaset, i va manar al conductor del cotxe que portava a Flores, a una porta alternativa. D'aqueixa forma va salvar la situació en l'últim moment.


L'accés i eixida dels treballadors de la cadena se sol produir per la mateixa entrada. I allí s'havien

nombrosos mitjans de comunicació per a seguir els passos de mare i filla.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Olga Moreno es recorda de Rocío Carrasco en la seua setmana més complicada" "Jorge Javier Vázquez ataca sense amagar-se a Ana Rosa Quintana: «Ací no castiguem»"