El tens enfrontament entre Rosa Benito i Marta López per Olga Moreno

Les col·laboradores de 'Ya es mediodía' es barallen en parlar de la dona d'Antonio David en 'Supervivientes'

Olga Moreno està en boca de tots per les seues incessants revelacions a prop de Rocío i David Flores. Molts la titllen d'oportunista i "cruel", mentre que uns altres disculpen l'actitud de l'andalusa deixant clar que es tracta de la seua família. Una de les seues majors defensores és sense lloc a dubte Marta López.

La col·laboradora de 'Ya es mediodía' dona la cara per la seua amiga cada vegada que és necessari i este dilluns li ha portat a enfrontar-se amb Rosa Benito en directe.

Defensa

 

Després de veure les imatges d'Olga en plató, la col·laboradora ha afirmat que li cau “la bava escoltant l'afecte que té a eixos xiquets”. No obstant això, ha assegurat que si la sevillana sabera la polèmica que hi ha no ho faria.

"Estic convençuda que Olga no fa això per a fer mal a algú i molt menys a Rocío Carrasco... Almenys és el que vull pensar i pel que l'he coneguda allí", ha assegurat López.


Rosa Benito, per part seua, s'ha mostrat molt molesta amb les declaracions de Moreno i ha defensat a Rociíto: "Que parle del seu marit en comptes de parlar d'uns xiquets que sap que hi ha una altra part que està patint".Rosa Benito dona la cara per la seua neboda

 

Molesta amb les contínues declaracions d'Olga Moreno, Rosa Benito prenia la paraula i eixia en defensa de Rocío Carrasco: "Que parle del seu marit en comptes de parlar d'uns xiquets que sap que hi ha una altra part que està patint".

"Sempre està amb el mateix"

 

Per a l'exmuller d'Amador Mohedano no hi ha excuses, ja que l'empresària ja sabia el renou que s'havia creat entorn de la història de la filla de Rocío Jurado: "Quan ella es va, ja han posat dos capítols i ací ja es veu la bomba que serà. Vol una carta del xiquet (David Flores), no li dona tant d'afecte a Rocío per haver estat pel xiquet... Sempre està amb el mateix, jo entenc que els vol, però no estar parlant tant d'ells", resolia amb una certa ràbia.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"'Antonio David comença a dubtar de si mateix i els ha demanat perdó als seus fills'" "José Ortega Cano, preocupat pel seu imminent pas per quiròfan per problemes cardíacs"