'Sálvame' torna a deixar a Lydia Lozano per terra revelant les seues mentides en directe

La col·laboradora va ser la primera convidada al programa de Bertín de la nova temporada
Lydia Lozano podria haver mentit en la seua entrevista en 'Mi casa es la tuya' | Telecinco

Lydia Lozano es va sentir molt còmoda en l'entrevista que li va fer Bertín Osborne en 'Mi casa es la tuya'. Tant és d'esta forma que, segons pareix, es va atrevir a colar-li algunes mentides al presentador. Això no és que ho diguem nosaltres, sinó que 'Sálvame' ha fet un extens estudi a on es recullen totes les contradiccions de la col·laboradora i que es poden demostrar amb anteriors aparicions televisives de la protagonista, a on ella mateixa s'acaba contradient.

Lozano va contar en l'entrevista que ella va nàixer oncemesina, és a dir, que va passar onze mesos en la panxa de sa mare, una història que ha desmentit un ginecòleg que ha estat convidat al programa per a parlar de les probabilitats de què el que estava contant la periodista fora cert. El metge ha dit que és pràcticament impossible que una persona estiga onze mesos gestant un bebé, perquè la placenta aguanta un temps concret que ronda els nou mesos, aproximadament.


Esta mentida no ha sigut l'única que ha dit Lydia. Bertín li va preguntar a la periodista si el seu marit, Charly, li havia demanat que deixara la seua professió en televisió quan veia que ho passava malament. Ella li va respondre a Bertín que no, que mai li ho havia demanat. De la mateixa manera, 'Sálvame' va sorprendre a tots quan es va mostrar una altra entrevista que se li va fer a la col·laboradora a on afirmava que el seu marit li havia demanat en multitud d'ocasions que deixara la professió.

La col·laboradora podria haver mentit sobre la seua fortuna 

La canària no va dubtar en fer gala de la fortuna que ha guanyat amb el seu treball en els mitjans de comunicació. Recordem que va narrar com havia guanyat sis mil euros en un dels seus primers treballs com a redactora en una agència de notícies, una dada que hui també ha sigut qüestionada, comparant-la la xifra amb els salaris que es pagaven en aquells dies i que no arribaven ni a un quart del què cobrava la redactora.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ultimàtum de Telecinco a Jorge Javier: o ho canvia o perd 'Sálvame'" "Dur fracàs de Fani i Christofer: acaben de perdre un gran projecte"