Sandra Pica i Julen protagonitzen un passional retrobament: Estic tremolant

Julen i Sandra van passar la nit junts després de coincidir en 'Connexión Honduras' per primera vegada
Sandra Pica i Julen en 'Supervivientes' | Telecinco/Mediaset

Molt s'ha parlat del triangle que formen Tom Brusse, Sandra Pica i Julen. Mentre que el francés continua alié a tot des d'Hondures i l'ex de Violeta Mangriñán està gaudint al màxim de la seua estada en el piset de 'Solos' al costat d'Inma Campano, la catalana decidia posar terra pel mig i tornar a Barcelona al costat de la seua família per a allunyar-se de les polèmiques.


L'actualitat constreny i Sandra Pica reapareixia en el plató de 'Connexión Honduras' este dilluns per a parlar de la seua última conversa amb Tom Brusse, una xarrada en la qual, esta vegada sí, es va mostrar sincera deixant clar al qual ha sigut el seu nóvio durant l'últim any que s'havia il·lusionat amb un nou xic. Allí, s'ha retrobat amb Julen a qui fa un mes que no veia i ha sigut d'allò més especial.

Res més veure's, s'han fos en una passional abraçada. "Estic tremolant", ha confessat ella sense poder deixar de mirar al que segons ella és només un "amic especial".


Este dilluns, la jove s'enfrontava a una de les seues nits més complicades en un plató de televisió. La catalana era rebuda per Jordi González i este no dubtava a apuntar que la veia "encantada" amb el protagonisme que ha tingut alguna cosa que ella s'encarregava de negar rotundament.Tom Brusse, molt dolgut després de trencar amb Sandra Pica, sospita de Julen i diu tot el que pensa d'ell

 

Lluny de quedar-se callada, Sandra arremetia contra el que defensor de Tom Brusse: "Vaig als llocs perquè em conviden, tu per a defensar a Tom has de tirar-me merda a mi, aprén a defensar-li amb arguments. Eres un pocavergonya!", esclatava.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El curiós al·legat d'Olga Moreno: 'Gràcies als alts càrrecs'" "Rocío Flores al rescat d'Olga després del rebuig dels seus companys"