Sandra Pica podria destrossar la continuïtat d'Olga Moreno en ‘Supervivientes’ per anar-se de la llengua

El programa sancionarà a l'ex-núvia de Tom Brusse per revelar informació de l'exterior, sobretot del documental de Rocío Carrasco


Sandra Pica va anar a Hondures a deixar la relació amb la seua parella en eixe moment Tom Brusse, a més de generar polèmica amb la seua relació amb Julen i les seues bregues amb Melyssa Pinto.


El programa deixa les normes molt clares a les persones que visiten als supervivents i la més important és que no han de donar-los cap mena d'informació de l'exterior.


Sandra Pica ha trencat esta condició imposada pel programa, per la qual cosa rebrà un correctiu per part de 'Supervivientes 2021' per saltar-se les normes, i part del seu contracte.

Jorge Javier Vázquez ha sigut clar i directe. Un visitant que ha anat a Hondures els ha comptat als supervivents que existeix una platja anomenada Desterrament i que està habitada per Palito i Lola. El nuvi de Lola, el de Palito o Sandra Pica estaven entre els sospitosos, però el presentador ha acabat revelant el nom del traïdor.

"Una visita recent us ha explicat que existeix Platja Desterrament i que ací estan Palito i Lola", li ha comunicat Jorge Javier a Valeria, acabada de bandejar per l'audiència, i als seus dos supervivents habituals, perquè la italiana tinguera l'oportunitat de delatar a Sandra, sense èxit. Una informació que Marini ha negat i ha escorregut l'embalum admetent que, "jo no he escoltat res".

Ha sigut en plató quan el presentador ha confirmat la notícia: "Sabem perfectament qui ha sigut. Ha sigut Sandra Pica la que ha deixat anar més del compte i rebrà el seu càstig". Una informació que suposa deixar al descobert un dels misteris essencials del 'reality' de l'illa, a pesar que any rere any i en totes les edicions internacionals es manté esta opció de 'última oportunitat' després de no rebre el suport del públic.

Jorge Javier ha informat de tota la veritat

Segons ha comentat Jorge Javier Vázquez, això ocorreria en la visita que va fer fa poques setmanes als 'Cayos Cochinos' per a deixar a Tom i l'estada dels quals, que va compartir amb tots els concursants oficials, es va estendre en el temps. Pica s'ha saltat les normes estrictes del seu contracte de no revelar informació de l'exterior i per això, tal com ha mantingut el presentador, "rebrà la seua corresponent sanció".

La reacció de la 'traïdorenca' ha sigut instantània, i a través d'un missatge de text a Marta López li ha transmés el seu enuig i ha negat que ella haja comptat res. "No ho consentiré", ha protestat. Alguna cosa que no ha pres de debò Jorge Javier, que, a més, ha revelat que també hauria posat al dia a Olga Moreno de les novetats sobre el documental de Rocío Carrasco, 'Rocío, contar la verdad para seguir viva',  i d'ací el seu descarat canvi davant el públic i els seus excessius missatges a Rocío Flores.

 


 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La reacció de Tom Brusse al retorn de Melyssa Pinto després d'haver sigut evacuada" "Alacant es converteix en escenari del rodatge de la 'Casa de Papel'"