Sandra Pica descobreix el que feien Tom i Melyssa a la seua esquena: «Ja no m'importa»

La parella podria haver estat molt prop de tornar en diverses ocasions
Tom i Sandra contra Melyssa en un fort discussió a 'Supervivientes' | Telecinco/Mediaset

Telecinco va oferir ahir una nova edició de ‘Supervivientes: Connexión Honduras, en el qual Sandra Pica es va convertir en la gran protagonista després de la seua tornada de l'illa, on va ser per a parlar amb el seu ex Tom Brusse.


Enguany el programa de Mediaset està sent una mica fluix i sense molts continguts, una de les trames que més està fent parlar és el triangule entre Tom Brusse, Melyssa Pinto i Sandra Pica.


Els dos primers com a concursants i ex-parella i la tercera com a actual "núvia" de Tom i la seua defensora en plató, un paper que ha desenvolupat durant poques setmanes perquè atenció, mentre el seu xic es trobava a Hondures es va adonar que ja no sentia el mateix per ell.

Viatge de Sandra Pica a Hondures
 


Lluny de respectar el seu concurs, Sandra Pica va agafar un avió i se'n va anar a Hondures per a rebentar el concurs del seu nuvi i dir-li que ja no el volia. Això almenys va ser el que va prometre a la productora que li va pagar el bitllet d'avió, però una vegada allí s'ha mostrat ambigua i gens clara donant esperances a Tom i que es va quedar totalment descol·locat davant la presència de la seua xica, arribant a anomenar-la egoista per haver pensat solament en ella i no en com ho deixaria anímicament després de visitar-ho per a soltar-li la bomba.


No obstant això, Sandra tenia a Espanya una trama ben muntada i que comptava amb el beneplàcit del concursant de 'Mujeres i hombres i viceversa', Julen, que jugaria el paper del millor amic de la jove i que potser aspirava a ser una mica més amb ella quan deixara a la seua actual parella. No obstant això, tota esta trama ha alçat un interés bastant nul i els espectadors s'han centrat més en Melyssa que continua sent a l'illa i no té pensat deixar de parlar del seu ex  de Tom Brusse i que segons sembla, mai ha deixat de pensar en ella.

Melyssa continua parlant de Tom

Anit es va poder veure com Melyssa li comptava a Gianmarco Onestini fora de càmeres el que havia passat amb el francés quan este ja estava eixint amb Sandra Pica. La supervivent li relatava que durant les pauses publicitàries dels debats de 'La Isla de las Tentaciones' el seu ex li deia que estava molt bonica, que a veure quan es veien i fins i tot, li va demanar una segona oportunitat.

Un extrem que Brusse ha negat, primer dient que mai s'hauria referit a una segona oportunitat i després recordant-lo, dient que es tractava d'una broma.


De nou, Tom ha demostrat no ser del tot clar i la seua fidelitat torna a quedar entredit. Un colp que ha hagut d'assimilar Sandra Pica i que dones que va començar a eixir amb Brusse ha tingut a veure com este no li era fidel, li mentia i que actuava amb altres xiques a esquena d'ella. Això sense lloc a dubte ha danyat molt l'autoestima de la catalana i que lluny d'haver gaudit de la seua relació, l'ha convertida en un autèntic calvari.

No pot amb Melyssa

És curiós com Sandra Pica fins i tot sabent que el seu nuvi l'ha enganyada en desenes d'ocasions, continua culpant als altres, en este cas a Melyssa i que l'acusa de no deixar-los avançar en la seua relació. Per si no n'hi hagués prou, anit mateix va confirmar que sempre que es troba amb Pinto esta li recorda que Tom no ha deixat de parlar-li en tot este temps i d'insinuar-se-li.

Unes afirmacions que han fet molt de mal a la catalana i que una vegada i una altra verbalitza públicament que no és menys que Melyssa, deixant clar que es compara contínuament amb ella i que no ha superat per a res la relació que va tindre Tom amb ella en el passat. 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La frase de Mila Ximénez sobre Rocío Carrasco que la perseguirà fins al final" "Antonio David: Les declaracions del meu fill en seu judicial tenen caràcter reservat"