Sofia Suescun dona tots els detalls del seu tràgic robatori

La jove ha explicat tots els diners que ha perdut
Sofia Suescun detalla tot el que li han robat. | Telecinco

Este dijous 'Sálvame' va viure un dels moments més tensos de la seua història. Kiko Jiménez va saber en directe que havien entrat a robar en la casa de la seua parella, Sofia Suescun. La filla de Maite Galdaeno estava completament trencada després de vore la seua casa buida. Sofia Suescun i Kiko Jiménez estaven disfrutant d'unes vacances de tot luxe en Eivissa. Quan l'avió va arribar a Madrid, Sofia va tornar cap a casa i Kiko Jiménez es va desplaçar fins a 'Sálvame'.

Ja en directe, Kiko va rebre la cridada de la seua nòvia Sofia. La jove li va explicar al seu nòvio que els havien robat objectes materials, diners i fins i tot un cotxe, encara que el vehicle ha sigut localitzat. El pis de la parella ha quedat completament destrossat, tot trencat i per terra. Està clar que Sofia Suescun ha passat un dels pitjors dies de la seua vida. Després del robatori, Sofia ha revelat quants diners s'han emportat els lladres i ha compartit algunes imàtgens de l'estat en què es va trobar l'àtic en el què viu al costat de Kiko Jiménez.

Sofia Suescun detalla tot el que li han robat

Els lladres han aprofitat que la parella estava de vacances: Sofia Suescun ho va publicar tot en el seu Instagram. A demés, Maite Galdeano es trobava concursant en 'La casa fuerte' per això ningú vigilava la casa. La jove ha assegurat que els objectes materials que s'han endut de casa estan valorats en sis mil euros. Estos objectes no els han pogut recuperar.

Per si fora poc, els lladres també s'han emportat diners en efectiu. Sofia  ha revelat que els que van entrar en casa van agafar vuit mil euros en efectiu que pertanyen al seu germà i que ella s'estava encarregant de guardar. De moment, l'organització de 'La casa fuerte' no ha transmès el que ha passat a Christian i la seua mare. Estan al marge de tot. Entre totes les pertinences robades, la guanyadora de 'Gran Hermano' i 'Supervivientes' ha confessat que s'han emportat moltes sabates realment cares.

La xifra total podria arribar als 20.000 euros. L'única bona notícia és que la policia ha conseguit localitzar el cotxe robat. Pel que pareix, la jove tenia quatre gats en casa, que després d'escapar per la porta ja han tornat a casa.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Jorge Javier se queda mudo: Toñi Moreno le cuenta su secreto más íntimo" "Sorpresa en Telecinco: La decisión que ha tomado Belén Esteban con Jorge Javier Vázquez"