Supervivientes 2020, en el punt de mira després del programa de dijous

Elena va acusar Rocío Flores criticant la seua escassa actitud durant el reality
Arxiu | Telecinco

'Supervivientes 2020' va destapar en  la gala d'este dijous, 14 de maig, el favoritisme que hi ha cap a Rocío Flores. Va ser Elena qui va obrir el camí i qui va dir tot allò que molts pensaven però no s'atrevien a dir.

En una tremenda bronca entre Rocío Flores, Jorge i Elena, la mare d'Adara va ser la primera en atrevir-se dir a la cara de Rocío Flores que l'únic que ha fet durant tot el concurs ha sigut estar tirada en l'arena. Elena va ser molt sincera en directe i va deixar a la filla d'Antonio David bastant tocada.

Un exemple del cabreig d'Elena va ser quan van decidir que el primer que es ficara en l'aigua pel matí hauria d'agafar cargols per a que tots pogueren pescar. Però Rocío Flores, tenia molta son i estava cansada, va decidir saltar-se el seu torn i no fer la faena. Les xarxes socials van esclatar contra la filla de Rocío Carrasco per la seua passivitat i donaven suport a Elena, que va atacar-la.

A demés, en la gala de dijous Ivana Icardi va ser l'última expulsada de 'Supervivientes' després que el públic decidira salvar el seu rival en la nominació, Jorge Pérez. El guàrdia civil va lloar el concurs d'Icardi un cop va conéixer la seua expulsió: «És una gran supervivent, i m'alegre per tots els hòmens d'Espanya que no tinga parella este estiu», va confessar.

L'expulsió d'Ivana en la nit de el dijous 14 de maig també va rebre moltes crítiques en les xarxes socials, a on els seguidors del reality tenien altres favorits per abandonar l'illa, com Ana María Aldon o Rocío.

L'expulsió d'Ivana va provocar indignació en les xarxes socials

La model es va despedir de la seua gran amiga, Rocío Flores, que li va dedicar unes paraules: «Se'n va el 80% d'alegria de l'illa, és una excel·lent persona». Mentres, Hugo Sierra, davant de l'adèu del seu amor passatger en l'illa, va comentar que tot «havia sigut de veritat. La trobaré moltíssim a faltar», va assegurar.

Ja en l'entrevista amb Jorge Javier Vázquez, la model va confessar que seguix enamorada d'Hugo: «Em va doldre molt, i encara estic assimilant-ho tot». Però Jorge li va llevar les penes a la italiana i li va aconsellar sobre el que ha de fer a partir d'ara: «Quan isques i veges que bé que estàs, agrairàs no estar amb ell. Ja voràs l'estiu que t'espera».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Acalorada discussió de Rocío Flores, que se sent completament traïda" "À Punt ho torna a fer: Rescata un dels majors èxits de Canal 9 a partir d'este diumenge"