Torna 'Capitán Amèrica', amb Chris Evans?

Acabada 'Falcon y el Soldado de Invierno', creixen els rumors que Steve Rogers encara no ha dit la seua última paraula en l'MCU com a Capitán América


Amb 'Capitán Amèrica 4' ja en el calendari a mitjà termini de la productora, el lògic seria pensar que Rogers ja no serà el protagonista, sinó l'alat Wilson, amb el seu escut, les seues barres i les seues estreles.
Al costat d'ell, no costa imaginar-se al Soldat d'Hivern com a coprotagonista roba escenes, però tot el que segueix és pura especulació.


Però l'important és Rogers, un personatge tan fonamental que ja ens han fet plorar la seua mort mentre no s'atrevien a matar-lo de cap manera. Els rumors sobre el seu retorn en la futura pel·lícula parlen d'un truc similar a l'utilitzat amb Iron Man en 'Spider-Man: Homecoming' o 'Viuda Negra en, bo, en totes les pel·lícules en les quals ha eixit fins ara.


D'altra banda, molts adverteixen del perill que un retorn perquè, encara que siga lleu, empitjoraria en una certa forma el final de 'Endgame' i el comiat de Rogers. Christopher Markus, guionista de 'Endgame', pensava així en 2019:


"M'encanta escriure per a Cap, m'encanta Evans. Però realment sent que, igual que amb Tony, els portem a un lloc on ja no necessiten tornar. Odiaria fer una cosa cursi per a recuperar-los".


Aparega o no, és clar que, com Tony Stark, l'ombra de Steve Rogers serà molt llarga en l'MCU, veurem fins i tot si 'Falcon y el Soldado de Invierno' aconsegueix eixir d'ella.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Carme Chaparro i el cas Rocío Carrasco: «No ho puc entendre»" "Belén Esteban, després de veure ahir a Rocío Carrasco: «Estic fotuda»"