Torna ‘Juego de Tronos’

‘House of the dragon’, la preqüela s'estrenarà en 2022 en HBO

Un dels dracs de Daenerys crema el tron de ferro en l'episodi final de 'Joc de trons'.

Bones notícies per als seguidors de ‘Juego de Tronos’. Després que HBO anunciara la setmana passada que la preqüela de la reeixida sèrie està en procés de producció i enregistrament, este dimecres s'han vist les primeres imatges d'House of the Dragon.


En les imatges apareixen els actors Matt Smith —Felip d'Edimburgo en The Crown i protagonista de Doctor Who— i Emma D’Arcy, que interpreten a la princesa Rhaenyra Targaryen i al príncep Daemon Targaryen  respectivament,  en una platja de Cornualles (el Regne Unit). Tots dos apareixen caracteritzats amb les perruques de cabells blancs grisencs típiques de la família Targaryen.


Fins ara només havíem pogut veure una lectura de guió amb diversos dels actors que va compartir el compte de Twitter oficial de la sèrie.


House of the Dragon, que s'estrenarà en HBO en 2022 i tindrà deu episodis, s'enquadra 300 anys abans de la història que va narrar Joc de trons i comptarà l'origen de la casa Targaryen i el seu poder en 'Poniente'. La producció està basada en 'Fuego y Sangre', el llibre de George R. R. Martin.


L'escriptor, que encara té pendent per publicar els dos llibres que falten per a tancar la saga 'Canción de hielo y fuego', participa en la sèrie com a guionista i productor. El projecte també compta amb Ryan Condal, encarregat d'escriure el primer episodi de la preqüela, i amb Miguel Sapochnik, un veterà de 'Juego de Tronos' que va dirigir algun dels episodis més celebrats de la sèrie, com 'La batalla de los bastardos'. Ell s'encarregarà de dirigir el pilot, a més d'altres capítols addicionals.


Al principi, esta no anava a ser l'única preqüela de 'Juego de Tronos'. HBO ja estava preparant una altra producció encapçalada per Naomi Watts de la qual fins i tot es va gravar el pilot i que se situava 5.000 anys abans de la història que ja coneixem. No obstant això, la plataforma va decidir cancel·lar-la en 2019.


Malgrat este revés, la col·laboració entre HBO i George R. R. Martin va vent en pop. L'escrit va signar un contracte milionari amb la companyia per a continuar desenvolupant projectes durant els pròxims cinc anys, segons The Hollywood Reporter.


A més, l'autor també s'ha llançat al teatre i prepara una adaptació per a Broadway que té previst estrenar-se en 2023 i que recupera a diversos personatges icònics com Ned Stark i Jamie Lannister 16 anys abans dels successos de 'Juego de Tronos'. En concret, s'abordarà 'El Gran Torneo de Harrenha', fins ara embolicat de misteri, on es van trobar Ned i Lyanna Stark, Jamie Lannister, Robert Baratheon o Rhaegar Trgaryen.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"'Mor, filla de p**': El monstre en què es va convertir la filla de Rocío Carrasco" "Rocío Flores reacciona a les paraules de Carmen Borrego sobre demanar perdó"