Un carter retorna amb un regal la carta que una xiqueta va enviar al seu pare al 'cel'

Va parlar amb el seu cap per a intentar esbrinar més informació sobre la persona que havia enviat el document


Sarah Tully és mare de Sianna, una xiqueta de huit anys que viu en Leicestershire (Anglaterra), la qual ha enviat una carta al seu pare, que està en el 'cel'. Encara que no estiguera per a celebrar el dia del pare (ja que va morir quan la xicoteta tenia quatre mesos), la filla va voler tindre aqueix gest amb el qual era el seu progenitor.

La família pensava que la història anava a acabar ací. No obstant això, la xicoteta ha rebut una espècie de resposta. Un carter anomenat Simon va veure una carta a l'interior de la bústia de Braunstone mentre seguia una ruta que no sol realitzar. Tal com publica la BBC, el funcionari "no podia creure" el que estava llegint.


"En cas que el remitent no col·loque un segell ni deixe per escrit una adreça real en ell, el document passa a estar amb la resta dels enviaments. El més probable és que acabe en el fem d'algun lloc de trànsit", ha comptat Simon, que no ha volgut revelar més dades sobre la seua identitat.

Un record per a quan siga major

 

El carter va decidir parlar amb el seu cap per a intentar esbrinar més informació sobre la persona que havia enviat la carta. Este superior va decidir fer una fotografia al document i compartir-la en xarxes socials. Els usuaris van omplir de comentaris la publicació en qüestió de minuts.
"Soc carter en l'àrea de Braunstone. Hui d'hora vaig buidar la caixa de la bústia en Bewicke Road i hi havia una carta escrita a mà per un xiquet dirigida al seu pare en Heaven, Cloud 9", va posar en Facebook el carter, que no ha volgut ser identificat.

"Estic tractant de trobar als pares del xiquet, ja que m'agradaria acostar-me a ells i, amb el seu permís, fer alguna cosa per al xiquet", continuava.


Darrere d'esta tendra història estava l'empatia. "Jo mateix vaig perdre al meu papà l'any passat i com a adult ho vaig trobar difícil, així que només puc imaginar pel que està passant este xiquet".

Finalment, Simon va aconseguir posar-se en contacte amb la mare i la filla, trobada que va aprofitar per a regalar a la xiqueta una xicoteta figura d'un pare i la seua filla. La mare afirma que es troba "aclaparada" per la situació. Ella no s'imaginava que "una cosa així poguera ocórrer".

Tully ha confessat que la seua xicoteta porta una miqueta malament l'absència del pare, per la qual cosa escriu cartes "per a suportar la situació", explicant-li el molt que li vol i que li troba a faltar.

Encara que es tracte d'una xiqueta de huit anys, la seua mare creu que la crisi sanitària ha afectat en una certa manera a la xicoteta. De moment, Tully conservarà la carta i unes fulles en les quals ha imprés els comentaris de xarxes socials en una caixa que entregarà a la seua filla quan siga major.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ricky Martin víctima d'homofòbia" "Un home deixa una propina de més de 13.000 euros en un bar"