Saúl Craviotto, guanyador de 'MasterChef Celebrity', presumeix d'abdominals en la portada de Men's Health

El piragüista olímpic ha sigut el triat per a protagonitzar la portada del mes de gener de 2018 de la coneguda publicació
Saúl Craviotto protagoniza la portada de 'Men's Health' de enero de 2018
Saúl Craviotto protagonitza la portada de 'Men's Health' de gener de 2018 | Men's Health

 

Saúl Craviotto ha acabat este 2017 com un dels homes més mediàtics de l'any. Després de guanyar l'última edició de 'MasterChef Celebrity', el piragüista olímpic s'ha convertit en el protagonista de la portada de la revista 'Men's Health' de gener, per a la qual ha posat presumint d'abdominals.

  

  

Esportista d'elit, quàdruple del món del piragüisme, pare, agent de la Policia Nacional i bon cuiner, Craviotto sembla ser capaç de dominar tot el que se li posa per davant i amb eixe leif motiv protagonitza la portada amb la qual la coneguda publicació rebrà en 2018.

  

  

I és que ja durant la seua estada en el concurs de TVE, Saúl va causar sensació entre els espectadors. Es va convertir en un dels més volguts gràcies a la seua naturalitat i a més, va protagonitzar un dels moments més emotius del programa, ja que mentre participava es va assabentar que la seua dona, Celia, estava embarassada. El passat mes d'octubre, la parella li va donar la benvinguda a la seua segona filla en comú, Alejandra.


Es despulla després de la seua recent polèmica


Malgrat tot açò, la figura de Craviotto no està exempta de polèmica. El policia s'ha despullat per a la portada després d'haver sigut un dels motius de les vàries crítiques al Ministeri de l'Interior, que va decidir apostar per ell perquè donara una roda de premsa sobre com hem d'actuar en un acte terrorista.

Pel que sembla, que un personatge ara tan popular com Saúl anara escollit per a la tasca no va ser plat de bon gust per a molts sindicats policials. Fins a cinc d'estes organitzacions van acusar a Zoido, Ministre de l'Interior, de «prevaldre publicitat sobre professionalitat» en la presentació de la campanya.

«L'absència de responsables de la lluita antiterrorista del Cos que més operacions i detinguts realitza en aquest àmbit suposa un menyspreu gratuït que, per cridaner, trasllada una imatge de menyspreu total cap al nostre treball», exposaven a través d'un comunicat.
Comentaris