Els cinc millors productes de marca blanca de Lidl

Els supermercats Lidl tenen un extens catàleg i ofertes

Els supermercats Lidl són famosos pels productes de marca blanca amb les quals treballen. Molts dels seus productes estan qualificats com els millors en les llistes de l'OCU per la seua relació qualitat-preu. I no solament açò perquè també la gent parla d'ells en els blogs i foros perquè es proven, a més de destacar el seu baix preu en comparació de grans marques. Alguns estan provats verídicament, uns altres fins i tot s'esgoten a les poques hores d'eixir a la venda, com és el cas de la crema antiarrugas Cien Q10. Encara que està clar que per a gustos colors, mereix la pena provar-los, sobretot pels productors que hi ha darrere de la marques blanques.


 Els supermercats Lidl, experts en productes de marca blanca

 

Cal tindre en compte que Lidl compta amb alguns de l'us millores productes de marca blanca d'Espanya, ja que els seus supermercats van arribar al nostre país en 1994. Actualment compta amb 540 tendes, 10 plataformes logístiques i més de 12.000 empleats. Les vendes superen els 3.300 milions d'euros, sobretot pels seus productes de marca blanca, les seues ofertes i promocions. Estos són els 5 millors productes de marca blanca:

 

Els xocolates Fin Carré|  Cedida

 

Xocolates Fin Carré

Tot el que ho prova, repetix. I si pot fer que uns altres ho mengen, millor. Els xocolates d'esta marca blanca que comercialitza Lidl estan molt bons, comprovat de primera mà.

El xocolate alemany és molt famós per la seua gran qualitat i esta marca en concret ho ven a molt baix preu. Una tableta de xocolate amb llet o blanc costa solament 0,39 euros i la de xocolate negre 0,49. Tenen una gran gamma de productes, que van des dels normals fins als que porten avellanes, cruixents, amb caramel o amb cobertura que són un pc més cars. L'única cosa negativa és que són un poc més xicotets que les de les altres marques, però els ingredients són pràcticament els mateixos i el sabor es pot paréixer al de Nestlé.


Els rollitos de primavera | Cedida

 

Rollitos de primavera

Són ideals per a solucionar un sopar ràpid, encara que no cal abusar molt d'ells perquè són precuinats. Tan sols cal fregir-los amb oli i servir amb la salsa agredolça que porten. Són prou grans, per la qual cosa un per persona seria ideal, sempre que ho acompanyem amb alguna ensalada o complement. La marca que els fabrica per a Lidl, Chef Select, té fama d'estar molt bona i d'incloure els ingredients de la recepta oriental que més agrada als consumidors d'este tipus de producte. Una caixa de 280 grams costa 1,99 euros.

 

El Choco Nussa | Cedida

 

Choco Nussa

És la Nutella de marca blanca del Lidl i és consumida per tots els xiquets, i no tan xiquets, que la compren per a berenar o per a donar-se un capritx de tant en tant. Perquè un dolç mai amarga sempre que siga consumit en quantitats moderades. Està fabricada sense cap tipus de conservant, ni additius, ni colorants, un punt molt positiu, pel que es podria qualificar este producte de 'sa' dins del que cap, sense oblidar que l'ingredient estrella és el sucre. Moltes persones en els foros d'internet la qualifiquen de l''altra Nutella', solament que més barata: 2,49 euros.

 

Lácteos Milbona | Cedida

 

Lácteos Milbona 

La marca Milbona és una de les més aplaudides d'esta cadena de supermercats. Està especialitzada sobretot en productes làctics i quasi tots són recomanats per aquells que els consumixen. La gran gamma que existix de iogurts és molt àmplia, a més de tindre alguns que estan boníssims i que no oferixen altres marques. Els flams 'light' i de diferents sabors són molt aplaudits pel gran sabor que tenen, a més de tindre un assortiment variat. 

També els brics de llet són molt bons i barats, costant, per exemple, el de descremada amb calci 0,72 euros. Compten amb la garantia d'estar fabricades per Leche Celta. També la llet Omega 3 és molt recomanada pel seu sabor i ingredients.

Les magdalenas La Cestera | Cedida

Magdalenas La Cestera

Molts amants d'este tipus de dolços reconeixerien a l'instant un sabor d'un altre perquè hi ha moltes marques que les vens de tots els tipus i quasi cap sap igual. Encara que parega mentida estes del Lidl estan boníssimes, comprovat, i el seu sabor és molt paregut al d'altres grans marques. Tots els productes de la Cestera es fabriquen a Espanya pel Grupo Dulcesol, tenen molt bona fama i, sens dubte, les magdalenes mereixen molt la pena per a un bon desdejuni ric o un berenar pels més xicotets.

 

 Comentaris