Confinen més de 200 alumnes d’un col·legi de Tavernes de la Valldigna

 

Un total de 200 alumnes d’infantil i de primària d’un col·legi de Tavernes de la Valldigna són a casa seua confinats per un brot que afecta més de 30 persones contagiades, en què es troba personal laboral del col·legi i l’alumnat.

El confinament de l’alumnat del col·legi Parroquial San José – Patronat té com a origen un macrobrot de positius per Covid-19 i afecta un total de 9 classes del centre escolar, segons ha avançat el diari Levante-EMV.

Pel que sembla, algunes de les aules ja estaven confinades des de la setmana passada, però el centre ha decidit confinar tots els cicles d’infantil i primària, que hauran de romandre en aïllament preventiu fins al pròxim 5 de desembre, per la qual cosa no tornaran a classe fins a un cop haja passat el pont a la Constitució, el pròxim 9 de desembre. Actualment, només assisteixen a classe els alumnes que pertanyen a secundària.

A la darrera notificació de la Conselleria de Sanitat d’este dimecres s’informava d’un brot que afectava 22 casos, localitzat a Tavernes de la Valldigna d’àmbit educatiu. Així mateix, la comarca de la Safor, a la qual pertanyen el municipi,

A més, recentment, l’Ajuntament de Tavernes ha suspés la gran majoria d’actes públics programats pel consistori per a les pròximes setmanes davant l’augment dels casos de coronavirus. La incidència acumulada de la localitat està en 741,38 casos i la de la comarca de la Safor, a què pertany el municipi, se situa per sobre del risc extrem en ser una de les que més casos ha detectat en les últimes setmanes.

ÚLTIMES NOTÍCIES