Calma després de la tempesta

Sortida de sol aquest dijous a Olèrdola

El sol i el temps anticiclònic continuaran este divendres | Fran Lorenzo

 

El fort temporal de llevant ja ha passat i va a la baixa. Les clarianes han guanyat protagonisme però les nuvolades han tornat a créixer amb força durant el dia de hui. Al llarg d’esta vesprada encara no podem descartar del tot alguns arruixons locals que, preferentment, afectaran l’interior de la comunitat.

 

A pesar de tot, esta nit els núvols s’acabaran de trencar i deixaran pas a una nit totalment serena. Esta situació afavorirà al fet de què les temperatures puguen baixar encara un poc més i demà de matí ens alçarem amb valors al voltant dels 10ºC en gran part de les tres províncies valencianes.

 

w

Previsió de símbols per demà dijous | Aemet
 

Les pluges ja són història

Este dijous serà totalment estable i solejat. Encara amb alguns núvols prims que enteranyinaran el cel de bon matí però tendiran a desaparéixer amb el pas de les hores. De cara a la vesprada, a causa del vent de ponent que bufarà amb ratxes moderades i amb més sol, les temperatures remuntaran clarament i se situaran fins a valors pròxims als 23 o 24ºC. La pròxima nit de dijous a divendres tornarà a ser fresca amb molts valors que quedaran al voltant dels 10ºC.

 

Tranquil·litat absoluta

La setmana l’acabarem amb molta calma. El sol s’imposarà durant tota la jornada de divendres sense excepció i també durant el cap de setmana, quan pujaran més les temperatures. A pesar de tot, les nits seguiran sent fresques i l’ambient ja serà molt més de tardor en comparació amb la setmana passada, quan encara vam fregar els 30ºC.

 

També pots llegir…

 

ÚLTIMES NOTÍCIES