Mor un home en un accident de trànsit en la CV-10, a l’altura de les Coves de Vinromà

Serveis mèdics junt al vehicle sinistrat

Serveis mèdics junt al vehicle sinistrat | @SIAB_Castellon

Un home ha perdut la vida i dos persones han resultat ferides de forma greu en un accident de trànsit ocorregut este migdia en la CV-10, a l’altura de les Coves de Vinromà, a la comarca castellonenca de la Plana Alta. En el sinistre s’han vist implicats un camió i un turisme, en el qual viatjaven tres persones que han hagut de ser excarcerades del cotxe, segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers, perquè havien quedat atrapades.

 

Els bombers han hagut d’excarcerar a dos de les tres persones i han confirmat que un home de 88 anys ha mort, una dona ha resultat ferida i un tercer ocupant també ha patit ferides com a conseqüència de l’accident, del qual s’ha alertat a les 12.19 hores.

 

 

 

Els bombers han hagut d'excarcerar als ocupants

Els bombers han hagut d’excarcerar als ocupants | @SIAB_Castellon

Traslladats en helicòpter

Una de les persones ferides és una dona de 85 anys, amb contusions múltiples i traumatisme toràcic, que ha hagut de ser evacuada en helicòpter fins a l’heliport de l’Hospital Universitari de Castelló i d’ahí a l’Hospital Rey Don Jaime en ambulància, segons ha informat el CICU.

 

L’altra persona ferida és un home de 59 anys, que ha patit una contusió en un muscle i ha sigut traslladat en ambulància al Hospital Rey Don Jaime.

ÚLTIMES NOTÍCIES