Albert Rivera rebutja els festejos de bou embolat amb foc

El candidat de Ciudadanos assenyalava que no és partidari ni de subvencionar ni de prohibir els festejos taurins.
Leer en español
Imatge d'arxiu d'uns festejos taurins amb foc | Wikipedia

 

El líder de Ciudadanos i candidat a les Eleccions generals del pròxim 28 d'abril per aquesta formació, Albert Rivera, ha assenyalat durant una entrevista al diari Marca que rebutja els festejos taurins amb bous embolats amb foc. Aquest tipus de festeig es troba arrelat, i continua celebrant-se en alguns punts de la geografia valenciana.

 

Rivera feia aquestes consideracions en ser preguntat pels festejos taurins, dins l'entrevista concedida al diari esportiu.

 

El candidat de Ciudadanos assenyalava que no és partidari ni de subvencionar ni de prohibir els festejos taurins, i que "qui vulga anar als bous, que s'ho pague". Per altra banda, assenyalava que tampoc considera correcte el tancament de places per decret.

 

Per a Rivera, que no es considera ni taurí ni antitaurí, l'afició als bous és una qüestió que evolucionarà amb l'arribada de les noves generacions de gent jove.

 

Rivera assenyalava que respecta les corregudes de bous, que estan regulades, i no aposta per prohibir-les. En canvi, sí que destacava, com a forma de rebuig, qüestions com El Toro de la vega de Tordesillas, o els festejos on els animals porten "foc a les banyes". En aquest sentit, considerava que "L'evolució humana també està en el tracte amb els animals. Crec que hem de respectar als animals".

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris