Una associaci贸 d'Alzheimer de Novelda repartix 500 d猫cims d'un quint premi

S'han repartit 2,4 milions d'euros
Cada any trien un n煤mero diferent | Twitter

L'associaci贸 de familiars d'Alzheimer de Novelda, en el Vinalop贸 Mitj脿 (Alacant), ha repartit entre 490 i 500 d猫cims d'un dels quints premis, el 86.986, entre afins i ve茂ns d'este xicotet municipi de l'interior de la prov铆ncia, uns 2,4 milions d'euros.

La directora de l'associaci贸 de Familiars de Persones amb Alzheimer i Altres Dem猫ncies de Novelda, Mar铆a del Carmen Mart铆nez Escolano, ha destacat en declaracions la seua alegria per estos diners que arriben a Novelda.

Ha relatat que cada any trien un n煤mero diferent i que enguany van triar en l'administraci贸 n煤mero 1 de Novelda, situada en el carrer d'Emilio Castelar, el 86.986, per pura casualitat.

5 d猫cims a cada fam铆lia

芦Estem fluixejant, no t'ho creus禄, ha afirmat esta dona, que s'ha quedat amb un d猫cim encara que ha repartit alguns m茅s agraciats entre els seus familiars.

L'associaci贸 at茅n 48 persones amb el mal d'Alzheimer en Novelda, encara que en els 煤ltims mesos esta xifra ha baixat a 30 a causa de les restriccions per la pand猫mia sanit脿ria de la Covid-19.

L'associaci贸 dona en un primer moment 5 d猫cims a cada fam铆lia per a que els venen a un preu de 23 euros per bitllet, encara que molts altres ve茂ns de Novelda s'acosten a la seu de l'associaci贸 a comprar pel seu compte.

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"Els 5 llocs d'Espanya a on ja circula el nou coronavirus" "Demanen a Sanitat que explique els protocols a seguir per a la vacunaci贸"