Barceló assegura que el percentatge de la soca britànica és «residual» en el territori valencià

En el cas que calguera més personal, «incorporaríem al que fora necessari, però ningú ens ho ha demanat», segons ha manifestat la consellera
Asseguren que la presència de soca britànica és «mínima» en el territori valencià | ACN

La consellera de Sanitat, Ana Barceló, ha assegurat este dimarts que el percentatge de la soca britànica de coronavirus que puga haver-hi en el territori valencià és «mínim i residual», pel que no influïx en el número de contagis que en data de hui facilita el departament que dirigix.

D'eixa manera ho ha indicat la consellera en una roda de premsa durant este dimarts per a oferir les dades de l'evolució de la pandèmia del Covid-19 en el territori valencià i per a informar dels casos detectats de vacunació irregular.

Barceló ha assenyalat que en les localitats valencianes se seqüencien mostres rebudes tant de la mateixa autonomia com de la resta d'Espanya que els fan arribar i, de moment, no se'ls ha comunicat la necessitat de personal per a fer les seqüenciacions. En el cas que calguera més personal, «incorporaríem al que fora necessari, però ningú ens ho ha demanat», segons ha manifestat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Les noves dades sobre la soca britànica del coronavirus la més perillosa" "Van desaparéixer sis dosis de l'Hospital a on es va vacunar l'exfiscal de Castelló"