Cullera i Foios guanyen el 43é Certamen de Bandes de la Diputació de València

El jurat ha destacat el treball interpretatiu de les dos bandes que les fa mereixedores dels premis màxims
Enrique Sapiña, director Banda Juvenil Santa Cecília de Cullera, amb el premi en les mans   | Diputació de València

 

El Centre Artístic Santa Cecília de Foios i la Banda Juvenil de la Societat Musical Instructiva Santa Cecília de Cullera han guanyat la 43a edició del Certamen de Bandes de la Diputació de València, el concurs que reunix les millors societats musicals de tota la Província de València i que s'ha celebrat este diumenge 19 de maig en el Palau de la Música.

 

Els de Cullera han guanyat el primer premi i la menció d'honor de la Secció Primera (per a bandes de més de 90 membres) i els de Foios, també han guanyat el primer premi i la menció d'honor en la Secció Especial (per a bandes de més de 110 músics).

 

En els dos casos, el jurat ha destacat el treball d'interpretació de les dos bandes, cosa que les ha fet mereixedores de la distinció màxima de les seues categories, les més altes del certamen de la Diputació.

 

 

Els de la Ribera, amb Enrique Sapiña Garcia al capdavant, han interpretat l'obra «Els quatre genets de l'Apocalipsi», d'Hugo Chinesta, que era la peça obligatòria, el pasdoble «Sempre noble i liberal» i la Simfonia núm. 2 de «La batalla de Rande». Han obtingut del jurat una puntuació de 356,5 punts.

 

 

 

Els de l'Horta Nord, capitanejats per José Martínez Colomina, han interpretat l'obra obligatòria «1889 La filarmònica» de José-Salvador González Moreno, el pasdoble «Maria Teresa Medina» i l'obra «El jardí de les Hespèrides». S'han emportat 359,5 punts per part del jurat.

 

 

Els vídeos de tot el certamen es poden trobar en el canal de Youtube de la Diputació de València. De moment, ací es pot vore una mostra de com ha sigut la interpretació dels guanyadors:

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!