Inicia el procés de participació per a remodelar la plaça de l’Ajuntament de València

Compartir:

Ajuntament València | ValènciaDiari

 

L’Ajuntament de València ha situat en diferents instal·lacions municipals unes bústies en els que els veïns podran deixar les seues propostes per a remodelar la plaça de l’Ajuntament. La ciutadania podrà opinar i participar de forma presencial fins al pròxim 4 de novembre en les Juntes Municipals de Districte, a més de en els Registres d’entrada de l’Ajuntament.

 

La regidora de Participació i Acció Veïnal, Elisa Valía, ha destacat que estes bústies «se sumen al procés participatiu obert en la web en el marc del procés per a definir els criteris ciutadans de la remodelació i conversió en zona de vianants de la plaça de l’Ajuntament».

 

«És una acció dirigida al públic en general, a tot el món que pase per la plaça de l’Ajuntament i vulga formar part d’este procés de participació», ha remarcat. De fet, la idea és que «la gent puga reflexionar sobre com volen arribar a la plaça, sobre com volen viure-la i sobre què volem que ocórrega en ella», ha apuntat.

 

Valía ha destacat que estes bústies suposen una alternativa a la via online «posant a la disposició de la ciutadania la possibilitat de donar la seua opinió sobre la nova plaça de l’Ajuntament de forma presencial, emplenant un formulari». A més, ha apuntat que «la ciutadania podrà opinar sobre la connectivitat, l’accessibilitat, la seguretat, l’habitabilitat, la identitat, els usos i la gestió de la plaça».

 

 

La edila ha animat a la ciutadania a participar en este procés, que suposa una primera fase d’escolta i transformació conceptual, «i després vindrà el procés de transformació física de la mà de la Regidoria de Renovació Urbana».

 

També pots llegir…

EL MÉS LLEGIT

Les mascotes alimentades amb menjar casolà tenen el doble de probabilitats de ser obeses

El risc de patir un excés de pes està directament relacionat amb els hàbits de vida i la relació afectiva entre la mascota i el seu cuidador

La probabilitat d’embaràs espontani pot caure a un 8% en dones amb endometriosi

L'Endometriosi no és una malaltia fàcil, s'estima que es tarda entre 8 i 10 anys a diagnosticar-la, quan hi ha dolor

Conciliatech, campus gratuït per a afavorir la conciliació laboral i familiar

En aquest campus de la ciutat de València, que se celebrarà en 3 centres del 27 de juny al 8 de juliol, participaren 60 xiquets i xiquetes de fins a 14 anys

Mor Gleycy Correia, Miss el Brasil 2018, després d’una operació

La jove tenia tan sols 27 anys i portava dos mesos en coma per una cirurgia per a extirpar les amígdales que va acabar amb una greu hemorràgia ja a casa