Apareixen 9.000 matalassos en Torrevieja

Els servicis de neteja del municipi s'han vist desbordats
Matalassos en mig de la via pública | Google

L'Ajuntament del municipi de Torrevieja, en la comarca del Baix Segura (Alacant), s'han vist sorpresos per la recollida de més de 9.000 matalassos que havien sigut abandonats al carrer. En concret, s'han arreplegat una mitjana de 100 matalassos al dia. Açò ha suposat un important gasto per al consistori alacantí, ja que la xifra econòmica s'eleva fins als 163.458 euros, tenint en compte la retirada i trasllat a l'abocador corresponent.

Des de l'Ajuntament es pregunten perquè els matalassos no han sigut retirats per la mateixa empresa amb la què s'adquirixen, pràctica habitual, segons informen fonts municipals. Des del consistori s'ha afirmat que els matalassos no han pogut eixir dels hotels de Torrevieja, ja que no hi han tantes places turístiques. I, per si fora poc, tampoc han pujat les vendes d'este producte respecte a altres anys. 

Com a conseqüència d'estos fets, s'ha produït una gran quantitat d'abocaments incontrolats i els servicis de neteja s'han vist desbordats. L'Ajuntament ha demanat la col·laboració als veïns per a comunicar qualsevol incidència o denúncia que vulguen fer anònimament, i així poder sancionar als infractors.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La reacció de Susanna Griso a un comentari despectiu d'Abascal en directe" "La fiscalia belga dona una mala notícia a Puigdemont"