Oltra descarta dimitir i reitera que la seua imputació es deu a una ‘cacera política de l’extrema dreta’

Compartir:

La vicepresidenta del Consell manifesta que té el suport del president de la Generalitat

La vicepresidenta i portaveu de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra, ha manifestat aquest divendres en la roda de prensa habitual després del Ple del Consell que no dimitirà després de la seua imputació pel suposat encobriment dels abusos sexuals del seu exmarit a una menor tutelada per la Generalitat, perquè assegura que la seua postura és “ètica, estètica i política”.

Així mateix, Oltra ha destacat que hi ha “una frase que defineix l’acte” i que diu “cert és que no existeix prova directa” per això ha assenyalat que la seua postura es manté en les mateixes condicions que tot aquest temps perquè això “és una cacera política que ve de l’extrema dreta“.

En aquest sentit, ha ensenyat els tuit que ha interposat el dirigent d’Espanya 2000 i advocat una vegada coneguda la notícia de la investigació de la vicepresidenta, que expressen que “Al final et porte a l’hort sense tocar-te un pèl. Em va saber greu, i no ho oblide, que em portaràs a la banqueta per posar-te el Viva Espanya“.

Això és una qüestió política, està gent vol guanyar i no pot guanyar, és una qüestió política de defensa democràtica. Si m’ho fan a mi, li ho podran fer a qualsevol” ha assenyalat.

Preguntada per si dimitirà en alguna fase del procés judicial o quan hi haja una sentència ferma, ha manifestat que “cap fase del procés judicial canviarà el que pas fa cinc anys i això no va alterar ni la veritat ni la realitat“.

EL MÉS LLEGIT

Una dona es ‘casa’ amb un ninot de drap i tenen un fill: ‘Estic molt enamorada’

La dona va celebrar una boda amb 250 convidats i més tard un 'part' a la seua casa amb infermera i metge

Mor un conductor d’autobús atropellat pel seu propi vehicle

La víctima s'ha baixat en detectar una avaria en l'autobús que ha acabat atropellant-li

María del Monte presenta a la seua nóvia durant l’Orgull de Sevilla 2022

"He intentat protegir-la des de fa 23 anys", va declarar la cantant durant el pregó

Tornen a pujar considerablement els morts per coronavirus en la Comunitat

Sanitat ha notificat 20 morts per coronavirus des de l'última actualització, entre els quals cal destacar un jove de 36 anys