La Comunitat Valenciana reprén la vacunació als centres escolars aquest dilluns

Abans de Nadal es va vacunar a més de 100.000 alumnes
Abans de Nadal es va vacunar a més de 100.000 alumnes |

Demà dilluns es tornaran a subministrar dosis a les escoles de la Comunitat Valenciana després de l'aturada per les vacances de Nadal als centres educatius. Així es vol completar el procés de vacunació pediàtrica als xiquets d'entre 5 i 11 anys.


Encara que l'operatiu dissenyat per les conselleries de Salut i Educació se centra en la franja d'edat que compren dels 5 als 8 anys, també es vol administrar les dosis a aquells menors de 9 a 11 anys, que en el seu moment no es va poder vacunar abans de Nadal per estar confinat, no tindre l'autorització dels pares o tutors firmada o qualsevol altre motiu.


Per eixe motiu, cal que el xiquet tinga el permís dels seus progenitors o tutors, un tràmit que es pretén resoldre els primers dies i ja a partir del dijous començar a injectar les primeres dosis. Tot aquest procediment es durà terme en l'horari lectiu i tram educatiu, a la fi de no trencar els grups de convivència. Així mateix, el menor podrà estar acompanyat per algun familiar, com a suport emocional.


La primera fase de la immunització, que es va desenvolupar abans de les festes nadalenques, va inocular la vacuna pediàtrica de Pfizer a 107.360 alumnes de les escoles valencianes. Acció que es va interrompre per la manca de dosis, com reconegué el mateix president Ximo Puig.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Puig apel·la a la 'cogovernança' en el Comité Federal del PSOE per a aconseguir els obj" "Barceló demana comparéixer en Les Corts per a informar sobre l'evolució de la pandèmia"