Coneix el calendari de mascletaes i castells de les Falles 2021


Rebre les notícies de València Diari

 

Cultura Festiva ha confeccionat tota la programació de mascletàs i castells de focs artificials per a les Falles 2021 que se celebraran de l’1 al 5 de setembre. Tant el col·lectiu faller com tots els valencians podran gaudir de la pólvora amb les majors mesures de seguretat. Com tots els anys han sigut 19 les empreses que dispararan en la capital del Túria.

 

Les mascletaes es realitzaren com ja és tradicional a les 14 hores. No obstant això una de les grans novetats és que no seran en la Plaça de l’Ajuntament per a evitar massificacions que donada la realitat de la pandèmia resulten prohibitives. Es faran per tant en llocs diversificats de la ciutat de forma sincronitzada.

 

La Nit de l’Albà

La Pirotècnia Mediterrani serà la responsable de disparar la Nit de l’Albà des de dos emplaçaments diferents i una de les Mascletaes del dia 5 de setembre.

 

La Nit del Foc

Les empreses Pirotècnia Valenciana, Aitana, Caballer FX i Europlá s’encarregaran de realitzar la Nit del Foc en quatre punts de la ciutat, igual que les seues respectives mascletaes al setembre en un calendari on no falten les més habituals com Peñarroja, Turís i Martí, entre altres.

 

La pirotècnia, un sector molt perjudicat els últims anys

La pandèmia ha causat una greu crisi en els sectors festers en detindre tota la seua activitat, no obstant això un dels més perjudicats ha sigut el de la pólvora. Sense festes de cap mena, tampoc hi havia res a disparar. És per això que el pressupost destinat pel consistori municipal és el mateix que en 2020 amb la finalitat de no perjudicar més el sector.

 

Programa de mascletaes i castells de focs artificials per a les Falles 2021

 

DIMECRES 01 SETEMBRE

– Mascletà

 1. TAMARIT
 2. ZARAGOZANA
 3. PIBIERZO

– Nit de L’alba

 1. MEDITERRÁNEO

 

DIJOUS 02 SETEMBRE

Mascletà

 1. PEÑARROJA
 2. ZARZOSO
 3. DRAGÓN
 4. TOMÁS

 

DIVENDRES 03 SETEMBRE

Mascletà

 1. TURÍS
 2. VALENCIANA
 3. AITANA
 4. NADAL MARTÍ

 

DISSABTE 04 SETEMBRE

Mascletà

 1. ALPUJARREÑA
 2. MARTÍ
 3. CABALLER FX
 4. HNOS. CABALLER

Nit del Foc

 1. VALENCIANA
 2. CABALLER FX
 3. AITANA
 4. EUROPLÀ

 

DIUMENGE 05 SETEMBRE

Mascletà

 • MEDITERRÀNEO
 • HNOS. CABALLER
 • GIRONINA
 • EUROPLÀ

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies