Consells per a cuidar la teua pell i protegir-la del fred este hivern

Compartir:

Prepara la teva pell per a l'hivern

Prepara la teua pell per a l’hivern | ValènciaDiari

Amb l’arribada de l’hivern, la pell es ressent molt a causa de les baixes temperatures i pot patir episodis de sequedat, provocant que el rostre perda lluminositat i elasticitat. Per a evitar les marques del fred en la pell, hem de començar des d’ara a protegir-la i cuidar-la dels agents externs com són el vent, el fred intens, la humitat, etc. que finalment acaben passant factura al nostre cutis i fan que cada volta estiga més apagat. És per això que a continuació t’oferim alguns consells dermoestètics que t’ajudaran a mantindre la pell amb un aspecte saludable.

 

El teu rostre, una de les parts més importants

El cutis és la part cutània a part de les mans, que més canvis de temperatura patix i que per tant, més atenció li hem de prestar. Un dels principis fonamentals per mantindre un cutis ben hidratat, és netejar i hidratar la cara habitualment, almenys dos voltes al dia, una en alçar-se i l’altre abans d’anar a dormir. 

 

És millor no utilitzar aigua calenta per rentar la cara, ja que la podria ressecar, i és important adquirir productes de neteja facial poc agressius i sense sabó. Quant a la hidratació, recomanem adquirir una crema facial adequada al rostre de cadascú i aplicar-la matí i nit, i també és una bona opció reforçar esta hidratació amb un sèrum que es pot utilitzar una volta per setmana.

 

Una bona preparació del cutis és important per combatre el fred

Una bona preparació del cutis és important per a combatre el fred | ValènciaDiari

 

Una exfoliació cutània per netejar la pell morta i impureses també és molt recomanable per a mantindre un cutis perfecte, i serà adequada realitzar-la una volta per setmana o màxim dos, no més d’això, ja que esta tècnica és agressiva per a la pell i no se n’ha d’abusar. Si et maquilles habitualment, recorda no utilitzar productes agressius amb la teua pell, i apostar per productes de qualitat com per exemple, els de la gamma d’Estee Lauder.

 

Les mans s'han de protegir també dels agents externs

Les mans s’han de protegir també dels agents externs | ValènciaDiari

 

També les mans

Les mans també patixen molt l’arribada del fred, i es poden arribar a ressecar fins a tal punt que apareguen petites ferides, que cal evitar. Per això recomanem dur una crema de mans sempre en la bossa de mà com a part del ‘kit’ indispensable per a fer front a les baixes temperatures. L’opció ideal és adquirir-ne una ja pensada per a esta part del cos, i aplicar-la diverses voltes al dia; a més a més, caldrà protegir amb guants les mans per evitar que patixen més del compte els estralls del fred.

 

També pots llegir…

EL MÉS LLEGIT

Les mascotes alimentades amb menjar casolà tenen el doble de probabilitats de ser obeses

El risc de patir un excés de pes està directament relacionat amb els hàbits de vida i la relació afectiva entre la mascota i el seu cuidador

La probabilitat d’embaràs espontani pot caure a un 8% en dones amb endometriosi

L'Endometriosi no és una malaltia fàcil, s'estima que es tarda entre 8 i 10 anys a diagnosticar-la, quan hi ha dolor

Conciliatech, campus gratuït per a afavorir la conciliació laboral i familiar

En aquest campus de la ciutat de València, que se celebrarà en 3 centres del 27 de juny al 8 de juliol, participaren 60 xiquets i xiquetes de fins a 14 anys

Mor Gleycy Correia, Miss el Brasil 2018, després d’una operació

La jove tenia tan sols 27 anys i portava dos mesos en coma per una cirurgia per a extirpar les amígdales que va acabar amb una greu hemorràgia ja a casa