L'últim vestit de Paula Echevarria que arrasa en les tendes de Mango

Es tracta d'un vestit curt d'estil camisa que es pot conseguir per menys de 30 euros
Paula Echevarría posant amb el seu 'look' de tardor | Tras la pista de Paula

 

Tot ‘look’ que lluïx l’actriu Paula Echevarría consegueix fer-se viral en poc de temps i l’últim vestit de Mango que ha mostrat l’ex de Bustamante no ha sigut l'excepció. Paula ha conseguit quasi acabar amb les existències d’un vestit curt, perfecte per a la tardor i de la firma Mango. Amb això ha demostrat que el fred no és un impediment per a presumir de cames i que es poden fer front a les baixes temperatures si saps combinar un vestit com este amb un bon abric i unes botes altes.

 

Paula aposta per un 'look' de tardor amb mini faldilla i botes altes

D'esta forma, l’actriu ha estrenat un vestit d’estil camisa que està disponible en la web de Mango i en les tendes físiques per només 29,99 euros. El pots trobar en diferents colors, però el que ha escollit l’actriu ha sigut en color marró, perfecte per a conseguir un 'look' de tardor.

 

Paula Echevarría combina el vestit de Mango amb un abric caqui i unes botes altes | Tras la pista de Paula

 

El truc de Paula per a lluir un vestit curt com este sense passar fred estos dies, en què tenim unes baixes temperatures, és combinar-lo amb un abric verd caqui. De fet, també és de Mango. A més, unes botes altes, que són el secret per vestir peces de roba curtes durant tota la tardor i l’hivern. En este cas, Paula ha optat per un model d'estil cowboy, que són tendència esta temporada.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!