David Bustamante declara el seu amor en ple concert

També li va enviar una indirecta a la seua exdona, Paula Echevarría
David Bustamante ha recuperat la seva relació amb la ballarina Yana Olina | INSTAGRAM

 

El cantant David Bustamante està travessant una gran època en l’àmbit professional, però també en el personal. L'últim dissabte, finalitzava la seua gira amb un concert en Mallorca davant de mil persones, entre les que es trobava la seua parella, Yana Olina. Esta ballarina russa la va conèixer quan els dos participaven en el programa de ball ‘Bailando con las estrellas’, en què van eixir guanyadors.

 

David Bustamante proclama el seu amor als quatre vents

Des d’eixe moment, la parella s’ha mantingut bastant apartada del focus mediàtic i no solen prodigar mostres d’afecte en públic. Però això ha sigut fins a este últim concert, quan el cantant va decidir dedicar-li una cançó amb estes paraules: «És una persona increïble, que em fa ser millor cada dia. Ella es diu Yana i és l’amor els meus dies» va exclamar davant l’ovació del públic.

 

La dedicatòria no va quedar ací, sinó que el cantant va aprofitar l’ocasió per declarar-li, encara més, el seu amor, i enviar-li una indirecta a la seua exdona, Paula Echevarría: «Gràcies per demostrar-me que l'amor existeix de veritat».

 

L'exparella tenen una filla en comú, Daniela | GTRES

 

El cantant i Paula Echevarría van atravessar un sonat divorci que va durar 14 mesos, després de ser parella durant 13 anys i d’una filla en comú que ara en té 11. La parella es va conéixer l’any 2005 en Lanzarote i es van casar el 22 de juliol del 2006 en Astúries.

 

També pots llegir...

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!