David Bisbal i el seu emotiu gest amb un xiquet amb síndrome de Down

El cantant va intercanviar els papers amb un xiquet del públic, que va poder exercir de 'coach' per un moment
David Bisbal, intercanviant-se els papers amb un xiquet amb síndrome de Down | Antena 3

 

Les audicions a cegues de ‘La Voz Kids’ ja estan en marxa i estan oferint moments prou emotius. L’últim ha sigut protagonitzat pel ‘coach’ David Bisbal amb un xiquet del públic amb síndrome de Down, a qui ha oferit la possibilitat d’ocupar la seua butaca per a exercir de ‘coach’ per un moment.

En un moment de la nit, el cantant David Bisbal s’alçava de la cadira per a anar a buscar a un xic d’entre el públic i acompanyar-lo fins a la zona d’actuacions. Una volta allí, li va dir que s’assentara en la seua butaca i li va proposar un intercanvi de rols: Bisbal cantaria una cançó i el xiquet hauria d'apretar el botó per a girar-se si l’actuació li pareixia bona. 

 

Bisbal emociona amb el seu gest

Fet i fet, en el moment en què David Bisbal es va posar a cantar la coneguda cançó ‘Ave María’, el xiquet va apretar el botó a l’instant, girant-se-li la cadira i retrobant-se amb el cantant que li va dir sense dubtar: «Jo me’n vaig amb el teu equip», assegurava Bisbal al xiquet, que es va mostrar agraït per al moment viscut: «Moltes gràcies, David».

‘La Voz Kids’ està calfant motors amb les audicions a cegues, preparant el terreny per les pròximes gales, que s'iniciaran en breu, en el moment en què els ‘coaches’ Melendi, Rosario Flores, David Bisbal i Lorena acaben de formar els seus equips per a iniciar la competició amb les conegudes batalles musicals.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Els detalls del vestit de nóvia de Xisca Perelló" "Els detalls de la boda de Rafa Nadal i Xisca Perelló"