Paula Echevarría sorprén amb el seu canvi de 'look'

«Renovar-se o morir» ha afirmat l'actriu, que ha canviat el seu monyo llarg per un tall d'estil 'bob'
Paula Echevarría es reinventa tallant-se el monyo | Valencia Diari

Paula Echevarría ha canviat per complet el seu característic monyo llarg per un tall de cabell molt modern i afavoridor, i ha estrenat un nou ‘look’ per a sorpresa dels seus seguidors.

 

En mans de la seua amiga i perruquera María Baras, l’actriu ha decidit posar el punt final al monyo llarg i s’ha fet un tall més actual, l’anomenat ‘long bob’, que en paraules de Mary «és el més adequat per a l’estil de vida de Paula perquè és fàcil de cuidar. A més, és un tall molt versàtil, que afavorix qualsevol rostre».

 

 

 

Paula Echevarría es reinventa

De la mà de 'Pantene', firma de qui Paula és ambaixadora des de fa 13 anys, ha estrenat look a l’altura dels muscles, un canvi trencador al que Paula s’ha atrevit després de més de deu anys lluint el mateix estil. Tal com ha explicat Mary, ha apostat per capes més curtes i reflexos rogens per a donar-li un toc juvenil a l’estil de Paula i estar al capdavant de les noves tendències en estètica.

 

 

  

El resultat li ha encantat a l'actriu, que es mostrava feliç i radiant amb la seua nova aparença, compartint unes fotografies del seu nou ‘look’ amb els seus seguidors, que han aplaudit el canvi de Paula: «Guapíssima», «Bella», «M’encanta», exclamaven els seus fans, en una instantània que ha conseguit més de 100.000 ‘m’agrada’.

 

 

L'actriu sempre ha fet gala del seu aspecte físic i del seu estil de vida sa, convertinun referent en qüestions d'estilisme i bellesa. A més, recentment revelava que preferix la bellesa natural, quan va ser preguntada per si apostaria per una intervenció estètica: «Quan em pregunten si jo em punxaria o em posaria Botox, sempre conteste el mateix: mentres puga anar mantenint-me amb productes i tractaments de bellesa tradicionals preferisc no fer-ho».

 

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!