Carme Chaparro explica com ha viscut la seua substitució de 'Cuatro al día'

Joaquín Prat és, a partir d'ara, l’encarregat de conduir el programa de la cadena televisiva Cuatro i Chaparro estarà al capdavant de 'Mujeres al poder'
Carme Chaparro explica com se sent després de la seua substitució| Cuatro

La substitució de la presentadora Carme Chaparro per Joaquín Prat en el plató de 'Cuatro al día' ha sorprés als teleespectadors de la cadena televisiva. De fet, són molts els mitjans de comunicació que han volgut conéixer el testimoni de la periodista, i ara Chaparro ha concedit una entrevista en el diari 'El Mundo' a on explica com ha viscut el canvi.

Si bé és de veres que la presentadora va parlar positivament del seu trasllat al programa 'Mujeres al poder', ara pareix que Carme Chaparro no es mostra tan contenta. Segons el que ha declarat durant l’entrevista, l’experiència pot no haver sigut tan satisfactòria com esperava.

Les primeres declaracions de Carme Chaparro sobre la seua substitució

Fet i fet, la periodista va començar la seua declaració amb les següents paraules: «Estàs nerviosa tot el dia. Si et diguera que t’acostumes a viure d'esta manera, et mentiria. Però intente contindre l'ansietat. M’he pres bé els canvis. El meu nou programa, 'Mujeres al poder', m’il·lusiona molt. Encara que és de veres que em fa molta pena deixar el directe, que és el que més m’agrada».

Joaquín Prat és l'encarregat de substituir a la periodista | CEDIDA

Carme Chaparro ha explicat amb sinceritat com està vivint esta nova experiència: «Se’m nota tot perquè la meua cara és molt transparent. No puc jugar al pòquer perquè se’m veu la jugada que porte. Si sent alguna cosa, ho dic. I sí, moltes voltes pense que haguera sigut millor que callara per a no ficar la pota, però em passa en tots els àmbits, no especialment en el laboral. El que passa és que em té igual».

A més de desfogar-se durant l’entrevista, la presentadora també ha dedicat un comentari a Vasile: «Al final, les coses no depenen de tu i cal acceptar-les, adaptar-se i disfrutar de les coses noves. M’agradaria tindre més control sobre la meua vida, però he aprés a reconduir el vertigen».

Cada una de les explicacions aportades per Carme Chaparro evidencien la seua sinceritat i naturalitat, encara que en cap moment s'ha referit al seu substitut, el periodista Joaquín Prat, i en quina situació estan després de què ell l'haja substituït.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La decisió de Telecinco amb 'GH VIP' que no agradarà gens" "El retorn de 'Pasapalabra' es complica"