El pagament amb codi QR arriba als restaurants de València

Compartir:

Aquest mètode de pagament permet abonar el compte de manera segura, còmoda i en menys d'un minut

El pagament mitjançant QR arriba als restaurants de València. Aquesta tecnològica permet el pagament directe des del mòbil, a través de la lectura d’aquest codi sense necessitat de descarregar cap aplicació. Per part del negoci, el QR està vinculat directament al sistema de comptabilitat de l’establiment, la qual cosa garanteix l’actualització constant del compte i la màxima seguretat.

Aquesta solució de pagament, creada per a hostaleria, vol implantar-se en la Comunitat Valenciana després de sumar més de 4.000 locals adherits a França, el Regne Unit, el Canadà, els Estats Units i Espanya en menys d’un any.

El QR està vinculat directament al sistema de comptabilitat de l’establiment


Aquest mètode de pagament permet abonar el compte de manera segura, còmoda i en menys d’un minut. “N’hi ha prou amb llegir el codi QR disponible en cada taula i aprovar el compte, bé amb càrrec a una targeta bancària o a un moneder virtual d’Apple o Android”, va explicar responsables de l’empresa Sunday en la presentació a València d’aquesta tecnològica celebrada la passada nit, en Vaqueta Gastro Mercat, on es va poder gaudir d’una experiència gastronòmica de la mà del reconegut xef Pablo Margós.

Presentació a València d’aquesta solució de pagament

A més, per a mostrar el seu funcionament, l’empresa ha organitzat sis demostracions pràctiques en el cap i casal en les quals han participat un centenar de professionals d’hostaleria de locals com per exemple, The Black Turtle, La Piazza, Salvatge València o Little Thai.

Aquesta tecnològica permet el pagament directe des del mòbil

EL MÉS LLEGIT

Mazón s’alça amb la Generalitat, però necessitarà Vox per governar

El Partit Popular aconsegueix doblegar els resultats dels comicis de 2019 i arrabassar al Botànic el Consell després de huit anys al capdavant

Català recupera l’Alcaldia de València

El Partit Popular ha guanyat les eleccions a la capital del Túria amb 13 regidors, però serà necessari els 4 regidors de Vox per governar el cap i casal

Eleccions Municipals 2023: Com consultar els resultats del 28 de maig

Descobreix els resultats de les eleccions municipals 2023. Guia per verificar els resultats oficials i entendre el seu impacte en la teva vida quotidiana.

Un jutjat de València obre una investigació pels insults racistes a Vinicius

La magistrada acorda citar a declarar com a investigats els tres espectadors que van ser detinguts esta setmana per la Policia Nacional