Les faldes texanes: un clàssic que sempre funciona

Et proposem diferents 'looks' que pots conseguir amb faldes texanes, segons el teu estil
Faldes texanes: els millors 'looks' per a cada estil | INSTAGRAM

 

Amb l'arribada de l'estiu, les faldes texanes es convertixen en un indispensable de l'armari de qualsevol xica que vullga lluir perfecta ja que, amb elles, es conseguixen 'looks' moderns, versàtils i frescos. De la mateixa manera que els texans en hivern, les faldes texanes en estiu no fallen mai, ja que combinen a la perfecció amb tots els estils i tota classe de camisetes o camises, convertint-se en un clàssic que cada any pots tornar a lluir una altra volta.

Per a ajudar-te a agarrar idees ara que l'estiu ja està ací, t'ensenyem diferents combinacions que ens mostren les 'influencers' en Instagram, amb esta mítica peça de roba, per a conseguir estar radiant tant de dia com de nit, moment en què podràs combinar la teua falda texana amb uns bons tacons i convertir-te en la reina de la festa.

Els millors 'looks' amb faldes texanes

Clàssic entre els clàssics, una mini falda texana és tot el que necessites per a lluir perfecta i el seu punt fort és que combina de forma ideal amb tota classe de camisetes o tops, a banda de ser comodíssima.

En este cas, trobem una falda que ha guanyat fans durant les últimes temporades: la falda texana amb botons davanters. Com a punt a favor, estilitzen molt la figura, potser per això estan tenint tant d'èxit i no passen de moda.

El blanc, el color de l'estiu, també el pots conseguir en una falda texana blanca que, a més a més, et potenciarà el bronzejat de les cames, ja que el blanc ressalta les pells morenes.

Els vestits d'altura 'midi' estan de moda, i les faldes texanes no en podien ser una excepció. Les que estilitzen més la figura són les que tenen un tall central i forma de llapis; et quedarà ideal amb qualsevol brusa i conseguiràs un 'look' formal d'oficina.

Tot i que en un principi una falda texana llarga pot no ser la teua primera opció, no descartes la idea i mira com s'atrevixen algunes famoses 'influencers'. En este cas, Louise Roe la combina amb una brusa amb nuc i unes deportives.

Per últim, i si t'agrada lluir dissenys originals però amb un toc clàssic, pots adquirir una típica falda texana però amb algun detallet que la faça original com, per exemple, amb talls desiguals o amb brodats decoratius.

També et pot interessar...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ELS METGES ALERTEN: La pròxima «gran epidèmia» que arribarà en pocs anys" "ALERTA: Un greu error obliga a retirar un medicament del mercat"