La Primitiva deixa un premi de més d’1,4 milions d’euros a Valladolid

Compartir:

La combinació guanyadora del sorteig de la Primitiva celebrat este dijous, 30 de novembre de 2017, ha estat formada pels nombres 5, 6, 9, 20, 29 i 30. El complementari és el 8, i el reintegrament, el 4. El nombre Joker ha sigut el 3311430 i la recaptació ha ascendit a 12.343.946 euros.

  

  

En el sorteig de la Primitiva d'este dijous no hi ha cap bitllet encertant de Categoria Especial (sis encerts més reintegrament), per la qual cosa en el pròxim sorteig es posarà en joc un pot de 3,4 milions d'euros.

  

  

De Primera Categoria (sis encerts) existix un únic encertant, el bitllet del qual ha sigut validat en el despatx receptor número 85.600 del carrer Hermanitas de la Creu, número 5, de Valladolid. El seu propietari percebrà 1.436.886,28 euros.

 

 

 

EL MÉS LLEGIT

Assassina a la núvia del seu nebot a Alginet i després se suïcida

La Guàrdia Civil està investigant els fets ocorreguts a primera hora del matí i adverteix que no es tracta d'un cas de violència de gènere al no haver-hi relació sentimental entre els morts.

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats d’Aldi, Lidl i Mercadona

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats de Aldi, Lidl i Mercadona Les empreses ja estan retirant els...

La pigota del mico supera la barrera de les 300 persones afectades a la Comunitat

Amb els últims 24 pacients confirmats per Sanitat, la xifra total s'eleva a 316 persones

Més de 2.000 efectius vetllaran per la seguretat del Medusa Festival amb especial atenció a possibles burxades

Pel festival de música electrònica més gran del país, a Cullera, passaran entre demà i el dilluns 300.000 persones