L’actriu Anna Castillo torna a publicar una fotografia despullada

Compartir:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@atttoms @gemsgm

Una publicación compartida de Anna Castillo (@nanitita) el

 

L'actriu Anna Castillo ha demostrat que no té cap pudor en penjar fotos íntimes en les xarxes socials. El seu Instagram és una prova, ja que la jove ha tornat a publicar una imatge despullada.

Defensora dels despullats en Instagram

No és la primera volta que Anna Castillo ha penjat una imatge despullada, l'actriu recentment ha publicat fotografies sense roba en el llit amb la seua parella, fent topless, ensenyant la seua silueta enfront d'un espill i fins i tot en la dutxa.

Anna Castillo sense censures

Ara, de nou, l'actriu ha tornat a ensenyar als seus seguidors una altra faceta, depilar-se despullada en la terrassa. En esta instantània només apareix ella sola en terra, mentres es trau els pèls de les cames. La imatge va acompanyada de la icona d'un esquirol i el nom del compte d'Instagram de la seua nóvia, l'autora del retrat. La protagonista de 'La llamada' ja acumula més de 35 mil likes, encara que també ha generat alguns comentaris crítics.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? @laracossack

Una publicación compartida de Anna Castillo (@nanitita) el

Lara Blanco, un gran pilar de la seua vida

Castillo està passant un gran moment professional i personal, juntament amb la seua parella, la guitarrista, Lara Blanco, una xica de 29 anys llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Complutense. Lara també és una apassionada de la música i toca la guitarra amb st. Woods, qui ha comptat amb Anna Castillo per al videoclip del seu tema On Em.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ma girl

Una publicación compartida de Anna Castillo (@nanitita) el

 

També pots llegir…

EL MÉS LLEGIT

És beneficiosa la jornada laboral de quatre dies?

A Espanya, existeix una iniciativa per a realitzar un projecte pilot de reducció de jornada

Sabies que menges plàstic diàriament?: Com afecta la salut?

Ja hi ha estudis que confirmen que els microplàstics es troben en la sang humana i que 8 de cada 10 persones estan afectades

Has de viatjar per Europa? T’expliquem on continua sent obligatori el passaport covid

Alguns països ja no exigeixen el passaport covid per a viatjar i entrar al territori

Aquests són els indicadors clau per a mesurar el canvi climàtic en 2021

L'ONU exigeix accelerar l'impuls a les energies renovables, triplicar les inversions privades i públiques en aquest camp i posar fi als subsidis als combustibles fòssils