ÚLTIMA HORA

🚨🌧 CLASSES SUSPESES TEMPORAL: Estes localitats no tindran escola este dimarts

Gisela d'OT publica la seua última foto despullada de l'estiu

L'artista està passant els seus últims dies de desconnexió de la millor manera possible

La cantant Gisela acaba de publicar una espectacular fotografia despullada en el seu Instagram. L'extriunfito s'acomiada de l'estiu penjant esta sorprenent imatge.

 

Gisela despedix l'estiu totalment despullada

Amb l'agost acabat, els famosos comencen a dir adéu a les vacacions, i així ho ha fet l'exOT Gisela, que ha volgut despedir-se de l'estiu penjant una refrescant fotografia sense roba, després de remullar-se. No és la primera volta que l'artista mostra el seu cos en les xarxes socials, ja que fa unes setmanes també va penjar una imatge on feia topless.

 

 

L'extriunfito, que ja va ser aplaudida per la seua última foto, està tenint molts comentaris positius en Instagram. Natalia, una de les seues companyes de l'edició d'OT no ha dubtat en escriure en la seua publicació, elogiant la seua amiga dient-li: «Ese pivonazo».

 

La cantant espera un any de molta faena

D'esta manera, Gisela dona per acabat l'estiu, un període a on la cantant ha descansat i s'ha relaxat després d'haver passat un any molt intens i amb molta faena. L'artista ha escrit que este últim cap de setmana ha de servir per recarregar piles, ja que li espera un any de molt de treball.

 

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!