Susanna Griso es despulla en la piscina

La periodista ha despedit les vacacions penjant una fotografia en Instagram

La periodista Susanna Griso està acabant les seues espectaculars vacacions al costat de la seua família. I per a despedir-les, la periodista ha sorprés a tots els seus seguidors amb unes fotografies en les que apareix nueta en la piscina.

Susanna Griso ha viscut un estiu molt intens, marcat per la mort de sa germana

La presentadora d'Espejo Público ha passat l'estiu entre Espanya i Portugal, rodejada dels seus. La periodista que va perdre a sa germana el passat mes de juliol, ha aprofitat les seues vacacions per a estar molt prop de la seua família, el seu pilar fonamental durant este període estival.

A banda de l'estança a la Península Ibèrica, Susanna, a principis de l'estiu va fer una escapada amb les seues amigues a Bordeus. Just després del viatge, va tornar al costat del seu home, Carles Torras, i els seus fills, Jan, Mireia i Dorcette, per a disfrutar de la Costa Brava.

En la piscina i sense complexes

Susanna Griso acumula uns 67.000 seguidors en Instagram, lloc a on ha decidit penjar unes imàtgens espectaculars en la piscina, mostrant la silueta del seu cos despullat. Eixa ha sigut la manera en què la reportera ha despedit l'estiu.

En unes setmanes, la periodista tornarà al seu lloc de treball, a on una temporada més conduirà 'Espejo Público', programa que competirà per llevar-li el lideratge a Ana Rosa Quintana.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Carme Chaparro, indignadíssima per una polèmica censura" "La contundent i inesperada resposta de Terelu Campos: «Em cremaré molt»"